PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208842
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Ekstra!

ocenił(a) serial na 10

Ten serial jest świetny, gdy tylko jest, oglądam. Niestety, częściej robię to na Comedy Central, niż w internecie, a jak pewnie wiele osób zauważyło, na tamtym kanale tłumaczenie tego mistrzowskiego serialu jest niestety żałosne. Pomijają mnóstwo tekstów, które często są najśmieszniejsze.

ocenił(a) serial na 7
KalowyKlocek

W internecie tłumaczenia też nie są zbyt dobre... Prawda jest taka, że trzeba po prostu nieźle znać angielski, żeby wyłapać wszystkie, albo przynajmniej większość żartów. ;)

ocenił(a) serial na 1
pigmejskipuszek

Ja się angielskiego nauczyłem na tym serialu. To chyba najlepsza metoda - oglądać z angielskimi napisami. Początkowo cały czas zerkałem do słownika, później już zacząłem wszystko rozumieć i wiele ciekawych zwrotów teraz przydaje się w szkole :D

ocenił(a) serial na 7
Arthaniel

Ja właściwie podobnie, jak tak teraz myślę... Zaczęłam od Przyjaciół, i wtedy jeszcze rzeczywiście potrzebowałam napisów, potem HIMYM, TBBT (cóż, tu się tłumaczenie przydaje, ten cały naukowy język itd :P), That '70s show - tu już rozumiałam prawie wszystko, no i teraz jeszcze raz HIMYM - rozumiem jakieś 97%, cuda po prostu :D Można się rzeczywiście nieźle nauczyć angielskiego, przynajmniej jeśli chodzi o rozumienie ze słuchu ;)