PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

HIMYM 05x05

użytkownik usunięty

[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]

TANTRUM!

ocenił(a) serial na 9

[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]
[SPOILER]

wg mnie bardzo słaby odcinek,

ocenił(a) serial na 10
Kaczu

Popieram Kaczu ... nijaki Barney, nijaki Marshal i Ted.
Jak na razie na 5 odcinków to może 1 był bardzo dobry, 1 dobry, a reszta cienko.

Arahan

[SPOILER?]

Zgadzam sie. Jakiś ten 5 sezon "niemrawy". Po ostatnim odcinku myślałam, że Barney "się nawróci", ale ciągle nic... może coś się rozkręci. Drażnic zaczynają mnie Marshal i Lilly:S

ocenił(a) serial na 9
CoeurDor

4 odcinek był naprawde dobry, własnie go sobie odświeżyłem, właściwie wszystko było smieszne i już myślałem że to wznosząca - a tu w 5-tym klapa ...

ocenił(a) serial na 6
Kaczu

no niestety słabiutka ta seria. jeśli nic się nie zmieni to oglądalność poleci na łeb na szyję. odcinek był świetny. piąty był lepszy od 1 i 3 ale mimo to nie był rewelacyjny. w sumie bawiło mnie tylko nawiązanie do odcinak Arivederci Fiero. szybko skończyły im się pomysły:(

ocenił(a) serial na 6
skywalker21

POPRAWKA:
no niestety słabiutka ta seria. jeśli nic się nie zmieni to oglądalność poleci na łeb na szyję. 4 odcinek był świetny. piąty był lepszy od 1 i 3 ale mimo to nie był rewelacyjny. w sumie bawiło mnie tylko nawiązanie do odcinak Arivederci Fiero. szybko skończyły im się pomysły:(

skywalker21

co wy pierdolicie odcinek spoko na pewno lepszy niż 2 a sezon nie najlepszy ale i nie najgorszy może nie podoba sie wielu bo zmienili niektóre mkoncepty np. nie ma pracy Barneya i Marshalla i Robin albo mniej przesiadują w barze ale życie idzie naprzód i musieli cos zmienic, przynajmniej ja to tak odczywam
anyway
5 sezon wg mojego rankingu:

1. Sexless Inkeeper
2. Robin 101
3. Duel Citizenship
4. Definitions
5. Double Date

verymadmanonthisweb

Zminiam kolejność :

1. Sexless Inkeeper
2. Robin 101
3. The Rough Patch
4. Duel Citizenship
5. Definitions
6. Bagpipes
7. Double Date

verymadmanonthisweb

1. The Playbook
2. Sexless Inkeeper
3. The Rough Patch
4. Robin 101
5. Duel Citizenship
6. Definitions
7. Bagpipes
8. Double Date

ocenił(a) serial na 9

Też nie jestem zachwycona 5 sezonem. 4 odcinek był zabawny chociaż już wcześniej widzieliśmy jak Lily i Marshall szukają innej pary do szarad. W poprzednim odcinku zresztą też skorzystali z wcześniejszego pomysłu (wyprawa samochodem Teda i Marshalla).
Chyba bardziej podobał mi się serial kiedy nie był tak "udziwniony". Cała paczka siedziała w pubie, zakładali się, wpadali na zabawne pomysły albo czasem podrywali dziewczyny. To co kiedyś było "smaczkami" teraz zdominowało serial.
Jeśli tak dalej pójdzie ten sezon może być ostatni. Nic konkretnego się nie wydarzy poza tym, że Barney zapewne opuści Robin (i może później do niej wróci) a w 3 ostatnich odcinkach poznamy historię matki.
Nadal oglądam HIMYM z przyjemnością tyle, że mniejszą. :)

mota

Mógłby mi ktoś podać link do napisów polski do 5x08?

Mickey4141

Ściągnij sobie po prostu program Napiproject i sam Ci bedzie ściągał napisy.

edd021

mam napiprojekt ale jak pisałem tą wiadomość to wtedy ich jeszcze nie było;)