PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Heroes S04E24 Leap

ocenił(a) serial na 10

Nie no odcinek przełomowy u głównych bohaterów! Kto by pomyślał, że Robin w końcu się dowie, że Barney'a ją kocha, a potem Barney dojdzie do wniosku, że jej nie kocha, ale się dowie, że to przekręt zwany " the mosbey " i na końcu odcinka nie wiadomo czy są razem czy nie Nieźle to się potoczyło między nimi. Jak tylko usłyszałem co Barney odpowiedział Robin na jej " I Love You " przewinął do tyłu kilka razy Niby w szpitalu sobie wyjaśnili, ale nie wiadomo jak to do końca. Wiadomo, że coś do niego Robin czuje, ale zagmatwane to strasznie

Kolejny przełom u Teda. Chłop został profesorem u teraz będzie nauczył architekruty i oczywiście to wstęp do jego kolejnych miłosnych przygód jak sam to powiedział, że matka jego dzieci była na tej sali gdzie on wykładał Może coś w 5 sezonie się zacznie już dziać pokarzą ją wkońcu ich początek, dating, flirting

To tyle odnośnie 4 sezonu. Czekam na 5 z niecierpliwością, a od lipca mam nadzieje, 3 i 4 sezon z lektorem na Comedy Central

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Przełomowe jak jakżdy ostatni odcinek sezonu.

Ogólnie rzecz biorą ten sezen mi się średnio podobał. Wiele epizodów nic nie wnoszących do całej historii.
Mimo iż to niuniknione, to (mimo iż jestem w mniejszości) cały czas mam nadzieję, że Robin nie będzie z
Barneyem :)) Ale może ponieważ jest to coraz bardziej nieuniknione... to znając ten serial moje nadzieje mogą
weść w życie :)).

W następnym sezonie na pewno dojdzie do jakiś kolejnych miłosnych przygód Teda i musi być coś o filmie,
który wyprodukował mąż Stelli, który to film (a właściwie lakat) mignął nam w 23 odcinku. Nie wykluczone, że
może znowu wróci Abby, bo jak na razie jej udział skończyć się na złowieszczym spojrzeniu i cały czas
wszyscy czekają na jej powrót.

Wydaje mi się cały czas, że żona Teda i matka dzieci to dwie różne kobiety. W końcu po jaką cholerę dzieciaki
Teda miały by słuchać o kobietach, których nie znają (pamiętacie pierwszy odcinek. Dzieci Teda zdziwiły się,
że Robin jest ciocią). Więc nawet jak poznamy matkę, to historia się wcale nie skończy :)

Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
Small89

Hahahah ale się machnąłem z tytułem :) Nie wiem oczym myslałem pisząc Heroes, pewnie o Herosach :D

Small89

Dzieci nie zdziwiły się że Robin jest ciotką, tylko że opowiedział jak ją poznał a nie od razu jak poznał ich matkę, co wyklucza fakt że to ona...chociaż żoną Teda może się okazać, ale ja i tak uwielbiam parę BRo ;)

ocenił(a) serial na 10
Amlibu

Odcinek szczerze mówiąc taki sobie, liczyłem na coś więcej.