PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208803
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Dla mnie strasznie pasowałaby MIla Kunis, kurcze nawet aktorka grająca córkę jest do niej
podobna ;D

użytkownik usunięty
hedorah3

Fakt, że ta aktorka jest podobna do córki, ale ja nie widzę Mili z Tedem- ma jakąś taką zbyt wyzywającą urodę. IMO Ted-romantyk wybrałby kogoś o delikatnej urodzie... ja obstawiałabym nikomu nie znaną postać, by nie patrzeć na Matkę przez pryzmat innej roli :)

ocenił(a) serial na 9
hedorah3

Sorry, że odświeżam ten temat, ale ostatnio coś wpadło mi do głowy.

Nie sądzicie, że twórcy serialu mogą zrobić taki myk, że rolę tytułowej matki zagra nie kto inny jak... Lyndsy Fonseca? :) Biorąc pod uwagę fakt, że od rozpoczęcia serialu będzie ona już ok. 9 lat starsza + to, że serialowa córka teoretycznie powinna być podobna do matki, może tak właśnie mogłoby być? Moim zdaniem to byłoby całkiem ciekawe rozwiązanie (które zresztą już chyba w kilku filmach było spotykane).

zuckuss_2

Jaka ona ladna jest teraz :o w sumie to bylob ciekawe rozwiazanie, choc dziwnie byloby przeczytac w obsadzie: corka teda/zona teda

użytkownik usunięty
hedorah3

No, nie wiem, mi tam akurat Milę przypomina Lucy Hale (serialowa siostra Robin). Podobieństwo jest całkiem spore: media.tumblr. com/tumblr_l4h9ltOu5N1qarak6.png A co do matki to zgadzam się z lumpy, że powinna to być aktorka o dość delikatnej urodzie C ;.

ocenił(a) serial na 8

Wkoncu Dzieci Teda mowia na Robin ciocia haha

ocenił(a) serial na 10
hedorah3

Mila Kunis po moim trupie!:) Dla mnie to powinna być kobieta ala Meg Rayan za młodu:)

ocenił(a) serial na 9
hedorah3

Mnie idealnie do Roli matki pasuje Eliza Dushku :)

ocenił(a) serial na 10
hedorah3

sasha grey, niech ted ma coś z życia :D

użytkownik usunięty
hedorah3

W sumie mogłaby być Sophia Bush :)

ocenił(a) serial na 10
hedorah3

nieee tylko nie ten paszczur