Hah Ted spotkał się drugi raz z tą samą laską i tego nie zauważył z początku dopiero potem się zaorientował :) Heh te ich wymiany zdań i porównania 2002-2007 :D
No sobowtóry Tedai Barneya będą napewno rewelacyjne, a Baryena Genialny :D
Lilly striper :D :D :D
Nie wiem czy tylko ja zauważyłem, że Aktor grający Marshala wygląda gorzej niż 2 lata temu, a aktor grający Teda duż lepej niż 2 lata temu... :) Nie wiem czy jedyn schudł czy przystył, ale w Teda widać różnice, że przystojniak się z niego zrobił, a Marshal wygląda jak gra...
Tak wogóle to czy tylko mi się wydaje czy Robin jakoś nie podchodzi zbyt emocjonalnie do związku z Barneyem ??? Gdy była z Tedem widać po niej było, w niej miłość, wielkie szczęście oboje słodka razem wyglądali, też twarze :) a teraz z Barneyem to jakoś nie była wielce zła na ten striptiz (tyle co pokazał to nic...) o Teda to ona była zazdrosna i to było widać, a Berneya...
Najlepszay motyw w tym odcinku był jak Barney wmawiał Robin,że rzadko chodzi do tego klubu ze stripteasem :D
Ale i tak daleko do akcji z poprzedniego odcinka kiedy BArney uderzył tego miesniaka co zabrał Robin na randkę :DDDDDDDDDDD
Właśnie obejrzałem:) potwierdzam dużo ciekawych wątków jak np. porównywanie randek Teda, sobowtóry, wyciąganie Barneya na tzw. Zlot miłośników Gwiezdnych Wojen, klub ze striptizem scenka z pierwszą reakcja po zobaczeniu striper Lilly i później ze stałym klientem. Jeszcze odnosząc się do wcześniejszej wypowiedzi na temat związku Barneya i Robin, wydaje mi się że nie można na to patrzeć tak samo jak na związek gdy Robin była z Tedem. Ted wiadomo czego oczekuje, szuka tej jedynej a Barney wiadomo jak to Barney!!!:D i (chwała mu za to). Dlatego trzeba to brać z "przymrużeniem oka".
Może temat się rozwinie i ktos jeszcze napisze swoje spostrzeżenia pozdrawiam:):D