PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Jestem po 1 odcinku. Całkowite zamieszanie w "związku" Barneya i Robin. KOchają się, chcą być ze sobą, ale nie chcą... :) Zaprzeczają samym sobie :)
Ted miał perwsze wykłady, i oczywiście pomylił klasy, zamiast wejść na wydział architektóry, wszedł na wydział ekonomi jak pod koniec się okazało, ale końcówka wyszła po jego myśli gdy trafił na odpowiednie zajęcia.
Lilli cały odcinek zmuszała Barneya i Robin do rozmowy o ich "związku". W sumie odcinek nie zachwycił. A Colby chyba przytyła :)

ocenił(a) serial na 8
Logan_Cole

Takie tematy oznacza się SPOILER! A Colby i zresztą aktorka, która gra Lilly są świeżo po ciąży i w trakcie karmienia piersią, więc nic dziwnego, że się zaokrągliły ;-)

ocenił(a) serial na 6
Logan_Cole

no rzeczywiście wyjątkowy odcinek - beznadziejny:(. a tak ich lubie

skywalker21

co Wy gadacie?! świetny był.! zwłaszcza wykład. :D

ocenił(a) serial na 10
mori_4

Potwierdzam fenomenalny odcinek!!! Lilly fantastyczna w tym odcinku naprawde dobry początek sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Fajny, choć nie powalał.

Ach jak mi ich brakowało :D.

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Jak dla mnie odcinek był świetny :D
"Czyżbym wam nie powiedział,że dziś Wieczór Smokingów?"

alexwj00

rownież uwazam ze odcinek świetny :) obejrzałam już 3 razy.

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Ja też uważam ze odcinek był swietny :) Barney i Robin cudo, Marshall z tym biczem wymiatał, Ted na wykładzie mnie powalił, a Lily ona zawsze jest świetna wiec nawet nie trzena komentować a co do tego czy przytyła ja nic takiego nie zauważyłam. Jak ja sie za nimi steskniłam :D

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

Ej, a wy też nie uważacie, że Radnor w końcu nie jest nudny?? Muszę przyznać, iż postać kreowana przez tego aktora była nieciekawa i to nie tylko wg mnie. W bitwie aktorów jako jedyny z głownej obsady jest w Hall of Shame. Natomiast teraz...?? Uważam, że w pierwszym odcinku 5 serii był najlepszy, nie wiem, może to kwestia scenariusza.

Mowiacy_do_reki

a co z drugim odcinkiem? jest juz gdzieś dostępny?

sagapo666

http://www.yidio.com/show/how-i-met-your-mother/season-5/episode-2/297687

ocenił(a) serial na 7
sagapo666

Ma ktoś napisy do drugiego odcinka?

ocenił(a) serial na 6
Blackmoorland

też właśnie szukam i nigdzie nie mogę znaleźć:(

ocenił(a) serial na 7
skywalker21

Są już napisy na NAPI-PROJEKT ! A sam odcinek bardzo fajny:)

użytkownik usunięty
Logan_Cole

Chodzę jak błędny rycerz po tym forum:] Podrzućcie mi link do forum, gdzie była rozmowa jak Ted poznał swoją żonę itp. Nie mogę znaleźć wątku:( Z góry dzięki.