PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Zobaczyłem ten temat i postanowiłem zabawić się w detektywa - chyba mam to w genach.
Wpierw przeszukałem "listę płac" tego odcinka. Postawiłem na Hope Riley. Po bliższych oględzinach, można stwierdzić, że jest to "atrakcyjna brunetka" obok Barneya, razem stali przy barze. Cóż trzeba szukać dalej, pomyślałem.
Odniosłem się do poszukiwań innych i listy aktorów zamieszczonej w imdb. Bezbłędnie stwierdzam, iż kobietą, którą potrącił Ted jest Nicole Muirbrook Wagner
http://www.imdb.com/name/nm2789724/.
Mimo wszystko nie uważam, żeby (wpierw napisałem tu żaby zamiast żeby- pewnie to jakiś znak) ona była tytułową Matką. Już nie raz scenarzyści starali się nas wpuścić w maliny. Moim zdaniem Nicole może być przyjaciółką poszukiwanej. Będzie tu miała miejsce pokrętna logika jak w odcinku "Lucky Penny" lub bardziej trafnie w całym serialu.
Tak naprawdę nawet jeszcze nie dano nam możliwości poznać Mamuśki, to byłoby zbyt proste. Na pewno nie jest nią Keyser Soze ;)

nietopyrz

Odniosłem się do tematu "Kluczem do poznania matki dzieci Teda jest odcinek 3x12". Nie wiem jak, ale przez przypadek stworzył się nowy :P