Jak myślicie, kto okaże się matką tych dzieci, czyli żoną serialowego Teda? Zanim zaczęłam oglądać ten serial, słyszałam zarówno o nim jak i jego bohaterach wiele dobrego, obejrzałam także zdjęcia z filmwebu i pooglądałam różne sneak peak-i na youtube i stąd wywnioskowałam, że to właśnie Robin okaże się jego (Teda) wybranką. Ale pod koniec pierwszego odcinka pierwszego sezonu głos Teda mówi do swoich dzieci "I tak właśnie poznałem waszą ciocię Robin". Trochę szkoda, bo wg mnie oni idealnie do siebie pasują. A wy co o tym sądzicie?????
wcale do siebie nie pasują:D zrozumiesz jak już dojdziesz do 6 sezonu (ja oglądałem serial online, comedy central dawkuje tylko po dwa odcinki dziennie a do tego lektor wszystko psuje).... pozdrawiam
w ogóle nie rozumiem sensu tej wypowiedzi. Nie ocenia się serialu/bohaterów po jednym odcinku! Obejrzałaś JEDEN odcinek! to jest 1/126 tego serialu.
wynika z tego ze za bardzo to Robin nie bedzie zona Teda (ale kto wie co tworcom chodzi po glowie). ktos napisal ze oni do siebie nie pasuja. ale przeciwnosci sie przyciagaja:D
takie moje skromne zdanie: Ted i Robin to dobr para, tak samo jak Marshall i Lilly, a Barney...:D:D:D:D
Do EpicFail: Nigdzie nie napisałam, że pierwszy odcinek całego serialu to jedyny jaki obejrzałam i tak na marginesie to właśnie wczoraj zaczęłam oglądać trzeci sezon. Temat ten nie został założony zaraz po obejrzeniu pilota H.I.M.Y.M, jest to moja osobista i trochę spóźniona refleksja dotycząca tego serialu.
Pozdrawiam :)
też na początku lubiłam Teda i Robin, ale w 4. sezonie zobaczysz kto się zakocha w Robin i według mnie to będzie najlepszy związek w HIMYM :D
Dokładnie:) Choć najlepszym związkiem w serialu pozostają dla mnie Marshall i Lily.
Lubiłam Robin z Tedem, ale dobrze, że skończyło się jak skończyło.Podoba mi się, że scenarzyści za sprawą tych postaci pokazali częstą w życiu rzecz-czasem jeśli charaktery i cele pary nie są zgodne, miłość nie wystarczy by stworzyć szczęsliwy związek.No i to był świetny zabieg, gdy na końcu pilota Ted mówi, że "tak poznał ciocię Robin", niespodziewane:)
SPOILER!
W 12. odcinku piątej serii Ted poznaje Cindy (Rachel Bilson). Wtedy też powiedziane jest, że jej współlokatorką jest przyszła żona Teda.
SPOILER
Ted wspomniał kiedyś rozmawiając z dziećmi, że ciocia Robin jest żoną ich wuja.
Obstawiam, że będzie to ten z którym Robin spotykała się później;p
Co do matki... Ted powiedział, że ich matka to współlokatorka tej z którą się spotykał.
Mieli te same upodobania i widział jej stopę.
a Mieli czy jak jej tam mówiła że jej współlokatorka jest blondynką, ale co zauważyłam Stella też blondynką była a jak to było w odcinku w którym mieli się pobrać.... coś w rodzaju Stella nie jest waszą matką bo jakby była byliście by blondynami
więc może jego wybranka jest farbowaną blondynką ??