PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208796
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Nikt z was nie pomyślał, że matka dzieciakó mogła być przelotnym romansem. Dzieciaki
wyglądają na bliźniaki (ten sam wiek). Mogła to być przygoda połączona z alkoholem, któreo
z resztą dużo w serialu. Jak dla mnie to równie dobrze Robin może być przyszłą żoną Teda,
a matka dzieciaków tylko kobietą, która je urodziła... Co o tym sądzicie?

sylci

Jesteś w błędzie. Ted podkreślał kilka razy ze matka jest tez jego żoną (i miłoscia życia) natomiast Robin to Ciotka dzieciaków.

ocenił(a) serial na 10
sylci

I Ted tak po prostu trzymałby jej rzeczy...

ocenił(a) serial na 9
sylci

Poza tym zapomniałeś chyba o bardzo istotnych podpowiedziach, które zaszły już w serialu m.in żoną i matką dzieci będzie na pewno koleżanka Cindy, którą Ted poznał w... hmm 3 albo 4 sezonie, czy chociażby to, że jego żona była na zajęciach z ekonomii, kiedy Ted pomylił klasy: )

ocenił(a) serial na 8
reaperrr

To chyba już piąty sezon, gdy Ted rzucił pracę architekta i został nauczycielem, ale mogę się mylić ;)

A co do tematu, to Matka i Żona w tym przypadku to ta sama osoba. O ile dobrze pamiętam, to gdy Stella rzuciła go przed ołtarzem to powiedział dzieciom, że ich matka tego nie zrobiła, czy coś w tym stylu.

Khrushchev

Podkreślił również że drugi ślub z matka doszedł do skutku. Hmm nie mylisz sie to był 5 sezon. Dopiero pod koniec 4 dostał praace na uczelni.

ocenił(a) serial na 7
DogtownHawk

moj błąd... dzieki za wskazowki :)