Wiem, że może szukam guza w całym, ale... w finale to był ten sam dom (co Robin wchodziła z psami), co w pierwszych sezonach HIMYM. W którymś odcinku dowiadujemy się,
że już tam nie mieszka i przeprowadza się do mieszkania Teda. W finale widać to samo mieszkanie, co wcześniej. Niedopatrzenie? Wiem, wiem, że mogła sobie kupić i że
finał został nakręcony po drugim (?) sezonie, ale skoro już mieli zakończenie to mogli przecież nie wprowadzać wątku. Albo po prostu to moje niedopatrzenie i pominąłem coś
w serialu ;)
Na prawdę myślisz, że mieszkała z Tedem nawet po ślubie z Barneyem, a on z nią od kiedy był z Tracy. Oglądaj ze zrozumieniem. Ona się od niego wyprowadziła około 6 sezonu, zresztą Ted mieszkał z dziećmi i Tracy w domu, który wyremontował. Robin widocznie po powrocie do NY wprowadziła się do starego mieszkania, takie oczko puszczone przez scenarzystów do widzów.
To akurat dobrze wiem, tylko chciałem pokazać/przypomnieć w jakich okolicznościach się to wydarzyło tj. zmiana mieszkania ;) Ale dzięki za odpowiedź.
Więcej niż ponad 25 lat. W momencie gdy Ted poznaje Robin to one już trochę mają :P
haha jak można takie rzeczy nie dopatrzeć ? :D
no chyba,żeby sobie obrać takie rozumowanie, że Robin jest wielbicielką tych ras psów i sobie zakupiła nowe ;;)