PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208796
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

NIE!

ocenił(a) serial na 10

Wszystko, błagam wszystko, tylko nie Nora! Zupełnie do siebie nie pasują! Barney jak już musi się żenić, to niech to chociaż będzie Robin! Mimo, że odcinek był dobry, to wystawiam 1/10, bo to jest nieporozumienie...

cincin_z

Nora jest 100x lepsza od Robin jak dla mnie :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

nora jest zajebista

ocenił(a) serial na 1
youhaveamessage

Nora roxi, uwielbiam ją! Świetnie pasuje do Barneya, z Robin to dopiero było jakieś nieporozumienie...

ocenił(a) serial na 10
cincin_z

Wg mnie fajnie byłoby gdyby byli z Robin razem i wydaje mi się, że właśnie tak będzie ;)

ocenił(a) serial na 9
cincin_z

pewnie ze Nora bardziej pasuje do Barney'a niz Robin. Bym sie mocno zawiodl jakby serial sie skonczyl w taki sposob: Barney i Robin.

lukasz12548

Nory na razie nie znamy, pojawiła się w ledwie kilku odcinkach, Robin ze względu na 6 sezonów obecności jest bohaterką dużo bogatszą, barwniejszą i sympatyczniejszą. Kibicuję jej. Wystarczyło spojrzeć na twarz Robin, żeby wiedzieć, że cos jeszcze jest. Wierzę, że to będzie ślub jej i Barney'a. Wydaje mi się, że scenarzyści specjalnie tak to wszystko zamotali, aby dać postaciom szansę na dorośniecie do prawdziwego związku. Podejżewam, że przy Norze (, która jest bardzo ładna i miła, ale na razie jest tylko cieniem Robin) Barney się ustatkuje, nauczy się żyć w zdrowych relacjach, ale ożeni się z Robin, bo to z nią napawdę się uzupelniają, co widać od pierwszego sezonu, kiedy została "bro":)
Zobaczymy, czy się sprawdzi:)

cincin_z

Hahaha chyba przestanę to forum przeglądać, bo aż mi się przykro robi, jak widzę, że ktoś może tak lecieć na Norę, która jest postacią totalnie jednostronną (a przy tym nudną) i porównywać ją do Robin.

Nie podoba mi się to nagłe wprowadzenie "trójkąta". Mam deja vu z Losta. I te wspomnienia nie są miłe :P

ocenił(a) serial na 10
cincin_z

To musi być Robin. Nie zgadzam się na NORE! ://

ocenił(a) serial na 7
Madzena

Nikt nie powiedział, że to będzie Nora.. Mi się wydaje że z Robin się hajtnie ;p

ocenił(a) serial na 10
talesniczek

ludziska to było "parę wiosen później" to jasne i logiczne, że to nie będzie Nora bo Barney nie wytrzyma z nią paru wiosen, szczególnie, że to byłby w zasadzie pierwszy jego poważny związek (nie licząc Robin). moim zdaniem to będzie Robin ale tego to się dowiemy w 2013 albo dalej ;( czyli idąc dalej Ted, matkę swoich dzieci pozna dopiero za parę sezonów bo będzie to na tym ślubie

ocenił(a) serial na 7
inka_l

Uzywanie slow 'jasne i logiczne' w stosunku do fabuly HIMYM wydaje sie nie na miejscu. Scenarzysci zaskakiwali nas juz setki razy niejasnymi i nielogicznymi rozwiazania.

Co wiecej, tlumaczenie 'pare wiosen pozniej' moze byc bledne, wedlug slownika
down the road oznacza 'za jakis czas', słownik oksfordzki: in the future, especially at a later stage in a process.

kwak007

Mam nadzieję, że Nora w ciągu następnych odcinków stanie się barwniejszą postacią.
I sądzę, że to ona okaże się panną młodą. Bo skoro Ted i Matka są jak dwie połówki jabłka to dlaczego Robin albo Barney ich ze sobą nie poznali? Bo któreś z nich musi dobrze znać Matkę skoro była obecna na ślubie.
Nora nie zna dobrze Teda, a my nie znamy jej znajomych więc...

ocenił(a) serial na 8
smiles

ja jestem przekonana, że matką bedzie siostra przyrodnia barneya. wiemy, ze takowa istnieje, wiemy, ze studjuje, nie widzielismy jej dotychczas (i podejrzewam ze nie zobaczymy az do rzeczonego slubu). nonsensem byloby wspominanie o niej w ogole , tak niby "mimochodem", gdyby nie miala odegrac jakiejs roli w serialu. slub pewnie bedzie faktycznie z robin (co by wyjasnialo dlaczego ted rozpoczal swoja opowiesc od jej poznania)
jak juz ktos tu mowil, podejrzewam ze barney bedzie przez pewien czas z nora, robin z tym gosciem od brzydkiej koszuli, co pozwoli im dojrzec do stalego zwiazku. chociaz osobiscie wolalabym widziec barneya z nora, poniewaz robin i barney sa dla mnie zbyt do siebie podobni by to moglo wyjsc na dluzsza mete. no ale to sie jeszcze okaze oczywiscie :)

smiles

Ani panna, ani pan młody nie muszą wcale dobrze znać matki - może ona równie dobrze być "plus 1" jakiegoś innego gościa, grać w zespole weselnym (w końcu gra na basie, nie?) albo robić ciasto jak Victoria.

ocenił(a) serial na 9
talesniczek

Dokładnie Przecież w żaden sposób nie jest sugerowane ze ślub będzie z Norą. Wydaje mi się że specjalnie w ostatniej scenie pokazali Norę sugerując że wątek będzie się ciągną ale ten serial jest taki przewrotny i nieprzewidywalny że wybranką będzie Robin

ocenił(a) serial na 8
cincin_z

To nie Nora, to na bank Robin, cały odcinek był o wracaniu do siebie po jakimś czasie, zobacz jak Robin na to reagowała i znasz odpowiedź ;}

ocenił(a) serial na 10
Makowsky

Mam nadzieję, ale nie podoba mi się sam wątek związku Nory z Barney'em.

ocenił(a) serial na 10
cincin_z

Mnie też się wydaje, że ten ślub będzie z Robin a nie z Norą.Przynajmniej mam taką nadzieję bo Robin i Barney pasują do siebie. Poza tym widać, że coś jest miedzy nimi. Zobaczymy ale szczerze to jeśli Barney będzie z jakąś inną kobietą niz Robin to się bardzo zawiodę. Albo Robin albo żadna.

ocenił(a) serial na 5
elcia3

To nie bedzie ani Nora ani Robin :P