...ludzie mają różne poczucie humoru, jednych śmieszą dowcipy karola strasburgera, innych dowcipy o martwych płodach. ale ten serial mnie po prostu drażni...
nikogo nie obchodzi twoje zdanie na temat tego serialu >.<
i jak sie nie podoba, to nie oglądaj, proste.
Pis
Że tak powiem: Jesteś je^%*ym niedorozwojem? "masz zaje.biste filmy w ulubionych" - odezwał się idiota uznawający trylogię Bourne'a za arcydzieło. Porozmawiaj o tym ze swoim terapeutą.
Interesujące. Nie będę ciągnął tutaj dyskusji na temat filmów których najwidoczniej nie rozumiesz będąc fanem kina akcji, ale spokojnie, to się zdarza.
;p ja rozumiem, serial serialem, tak, ale żeby automatycznie z agresją jedni na drugich?
co do tematu, to trzeba zacząć oglądać serial od początku. kiedyś, kiedy jeszcze nie słyszałem o tym serialu, obejrzałem na Comedy Central kilka odcinków bieżącego wówczas sezonu (chyba 4). wydawało mi się to wszystko wyjątkowo sztywne, jednak postacie trzeba najpierw dobrze poznać, żeby móc śmiać się z gagów.
poza tym pierwsze dwa sezony są znacznie lepsze od pozostałych.
Taaa... jak sie oglada z polskim lektorem to nie dziwne.... obejrzyj sobie w oryginale albo z napisami to pewnie zmienisz zdanie...
No pewnie. Ja cały serial obejrzałem z napisami, bo jak kiedyś przez przypadek włączyłem sobie Comedy Central lektorem to pomyślałem: "Ale trzeba być idiotą żeby coś takiego oglądać". Lektor w sitcomach i komediach, gdzie akcent, sposób mówienia itp. ma ogromne znaczenie - mówię stanowcze nie!
Polecam z napisami. ;)
10/10
Fakt faktem, że serial trzeba oglądać od początku do końca i chronologicznie bo jest tam mnóstwo nawiązań do innych odcinków. A sam serial jest moim zdaniem genialny i pokazuje jak można połączyć niewyszukany dowcip z inteligentnym humorem i to na dodatek tak, żeby było śmiesznie.
cóż, obejrzałem kilka odcinków pierwszego sezonu, potem poleciałem kilka do niby najlepszego w 1 sezonie, tzn odcinka 10. nie ruszyło mnie to, dalej wydaje mi się to-z braku wyszukanego słowa- głupawe. Przyjaciele też tacy byli ale przynajmniej mieli fajne postacie. natomiast w tym serialu każdą postać z osobna mnie drażni na rózne odmienne sposoby.
e tam, odc. 10 wcale najlepszy nie był. był przeciętny, ale miał największą oglądalność w historii serii (bodaj 12.27 mln). moim ulubionym odcinkiem pierwszego sezonu jest od. 5 - 'Okay awesome'.