PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208782
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Po obejrzeniu z Żoną odcinków ostatniego sezonu zachęcamy wszystkich do NIE OGLĄDANIA ICH. Teraz to już chyba każdy wie, zarówno producenci, aktorzy jak i widzowie, że te odcinki mają tylko jeden sens: zostały stworzone że jeszcze ciut zarobić. Te odcinki nie wnoszą praktycznie nic, są o niczym a co najgorsze nie pasują w ogóle do całego serialu zarówno humorem jak i klimatem. Jedyną ciekawą rzeczą jaka może być to ostatni "plaskacz" dla Barneya, choć po ostatnim odcinku ten temat też robi się nudny.
Polecamy zrobić tak jak i my zrobimy..... darować sobie pozostałe odcinki poza ostatnim by tylko zobaczyć jak to będzie dokładnie gdy "waszą mamę' w końcuuuuuuu pozna.

ocenił(a) serial na 8
michalrm

Zgadzam sie, jednak ja juz ten sezon doogladam do konca choc prawdopodobnie bez przyjemnosci :/

ocenił(a) serial na 10
michalrm

Ciężko jest im teraz robić ten serial o rozrywkowym życiu młodych mieszkańców wielkiego NY, w końcu jak długo od realnego życia mogą uciekać bohaterowie. W pewnym wieku człowiek z bawi damka lub fajnej laski staje się starym kawalerem lub starą panną :) Dlatego ten serial kiepsko się klei od paru sezonów, biologii nie oszukasz. Do czasu gdy byli młodzi i mogli jeszcze eksperymentować to ich zabawy przechodziły, jak już nabrali lat zaczęło robić się żenująco i dawnej konwencji nie da się utrzymać. Dlatego powinni już kończyć.

ocenił(a) serial na 9
michalrm

korzystając z okazji...zawsze oglądałem to wyrywkowo.... świetny serial...lecz nigdy nie obejrzałem wszystkich odcinków ...chyba nawet za dużo ich jest żeby obejrzeć....

ale kto okazał się matką :P ? poproszę o streszczenie , może być spoiler :)
jakoś nigdy nie oglądałem dla fabuły jako całości, a jedynie dla zabawnych tekstów i sytuacji...

ocenił(a) serial na 8
don82

Matka to całkiem nowa osoba, która nie pojawiła się wcześniej w serialu. Streszczenie? Skoro oglądasz ten serial wyrywkowo to nie mam pojęcia jaką masz wiedzę o fabule, ale tak w skrócie:

Ted pozna matkę na weselu Barneya i Robin. W jaki dokładnie sposób to ci nie powiem, bo jeszcze tego nie było. Z ciekawostek dodam, że miejscowość, w której odbędzie się slub Barneya i Robin (Farhampton) będzie bardzo symbolicznym dla Teda i matki. To tutaj się poznają, tutaj dojdzie do oświadczyn i tutaj urodzi się ich drugie dziecko. Ah, i jeszcze dodam, że prawdopodobnie (prawdopodobnie, bo nie wiadomo jeszcze w jaki sposób Robin spotkała matkę) Barney jako pierwszy z całej paczki poznał matkę i dzięki temu spotkaniu niejako doszło do zaręczyn jego z Robin. Jakbyś miał jakieś pytania to wal ;)

użytkownik usunięty
gawlacki

Jeśli chodzi o poznanie Teda i Matki to trochę wiadomo. Zatańczą ze sobą na weselu, a później spotkają się ponownie na stacji po weselu i tam narodzi się ich miłość.