PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208723
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Ostatni sezon

ocenił(a) serial na 5

Ostatni sezon to jakaś masakra, dawno nie oglądałem tak słabego serialu. 8 był słaby, ale 9 bije wszystko na głowę.
Twórcy katowali nas gównianą telenowelą, wszystko kręciło się w okół ślubu, nie mogli tego zrobić w jeden odcinek? I tak by to nic nie zmieniło, a pozostałe odcinki przeznaczyć na zamkniecie historii, tak jak to zrobili w ciągu ostatnich 5 minut.
I nie rozumiem po co wprowadzali tak żałosną postać jaką była tytułowa 'matka'? Jeden Ted w zupełności wystarczy, nie potrzebowałem żeńskiego klona.

Całe szczęście to koniec.

ocenił(a) serial na 10
SpikenBlade

"dawno nie oglądałem tak słabego serialu. 8 był słaby, ale 9 bije wszystko na głowę."

Nie ma to jak oceniać serial na podstawie 1-2 dwóch sezonów, serial to 9 sezonów

zjeboklesny

no ale on obejzal caly serial a powyzsza wypowiedz dtyczyła 8 i 9 sezonu, które zeczywiście do najlepszych nie należały. d 5 sezonu ten serial sie staczal

ocenił(a) serial na 10
matbla2000

Ale o całym serialu mówi przez pryzmat, słabego 8 i każdy widział jakiego 9 sezonu.

użytkownik usunięty
SpikenBlade

Właśnie skończyłem oglądać ostatni odcinek i się z Tobą zgadzam w 100%. Daje 7 ze względu na poprzednie sezony.

SpikenBlade

ostatni sezon to absolutna porażka! nie rozumiem po co rozciągali 2 i pół dnia z weekendu ślubnego Barney'a i Robin na 23 odcinki, a całe życie Ted'a od ślubu do momentu opowiadania historii w 2030 zamknęli w jednym 30sto minutowym odcinku.
A zakończenie? Dobra, rozumiem dowcip, całkiem zabawny, pewnie nikt się nie spodziewał, ale mimo wszystko liczyłam na "długo i szczęśliwie" a nawet dłużej z Matką. I popieram zdanie kolegi SpikenBlade, że postać Matki była dość bezsensowna, przewinęła się w kilku scenkach, a w efekcie wyszło, że i tak nie chodziło o nią...

Oglądałam do 5 sezonu zeszłej jesieni i oceniłam na 7, teraz oglądałam wszystkie sezony po kolei i myślałam, że podciągnę ocenę, ale po obejrzeniu ostatniego sezonu całkiem serio myślę o obniżeniu...