A ja mam pomysł na nowy temat. Przypomnijcie sobie na jakie sposoby Barney podrywał laski.:D:D
"Mrs. Stinsfire" - Jak poszedł do tych lasek jako pomoc domowa do college'u :D
"The Cheap Trick " - Udawał bodajże perkusistę lub basistę w zespole xD
No i legendarne "Lorenzo van Matternhorn" -tego już chyba nie muszę tłumaczyć :D
Dla mnie najlepszy był jako staruszek z przyszłości- postarzający makijaż, brednie o efekcie cieplarnianym i o tym, że podrywana dziewczyna jest jedyną, która może ocalić planetę idąc do łóżka z Barneyem, który zaraz wejdzie do baru. Serio, przewróciłam się ze śmiechu;)
Nie pamiętam niestety tytułu odcinka, ale to był jeden z pierwszych 4 sezonu
Świetny temat;)
mnie na łopatki powalił: Penis spełniający życzenia... umarłam przy tym :)
a Płetwonurek to było wybitne dzieło...
albo "Jestem Neil Armstrong " . ; dd bez przesady żeby te laski były aż takie głupie . ;p
To są Stany Zjednoczene. Wystarczy popatrzeć na MTV i tyle. Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka xD
Został jeszcze jeden sposób z jego książki.... "nie pij tego" :D Osobiście najbardziej mnie cieszy Lorenzo von Matterhorn :D
podrywanie lesbijki xD mnie rozwalilo, mam głuchego brata- Teda ;D, ted mosby architekt ;] , brat blizniak bjorney ;d, have you met me ? <lol2> i oczywiscie z ratownikami 'give him your number' ;d ale i tak lorenzo mistrzostwo ;d
Mi podobał się pomysł na podryw (chociaż nie był udany) to na ślepnącego mężczyznę, który chce podziwiać dzieła sztuki, zanim oślepnie na dobre :). Poza tym jeszcze wszystkie podrywy z odcinka "The Playbook".
Przestałem oglądać How I met your mother od kiedy, w którymś Tonight z Jay Leno, Barney opowiadał o swoich synkach których adoptował ze swoim mężem - jak to oddali sperme matce zastępczej i urodziły sie bliźniaki jeden biały drugi czarny, więc nie jednojajowe, okazuje się, że wielki kobieciarz z serialu w realu kocha mężczyzn... ale jaja, historia na serial
Co cię obchodzi jego życie prywatne? Chyba nie spodziewałeś się, ze Barney i reszta są takimi samymi ludzmi jak w serialu?? Ja w tym nie widze żadnych jaj i mnie to nie smieszy. Nie rozumiem tylko dlaczego przestales oglądać serial tylko i wylącznie z powodu tego ze aktor grajacy Barneya jest gejem to indiotyzm.
żadna homofobia, po prostu jak go widzę jako wielkiego lady's man, a wiem że go rajcuje penis w odbycie to nawet jak dobrze gra jest dla mnie nieprzekonywujący, możesz mnie nazwać homofobem na co mam odpowiedź; a ty jesteś antysemitą...
Aha, czyli każdy aktor nie powinien Cię przekonywać, bo w filmie ma żonę, a w realu nie albo jest po 10 rozwodach, w filmie ma dzieci, gra ojca, a w realu nie, to już powinno to skreślać tą osobę wg Ciebie.
Po pierwsze, taką ma rolę, więc nie czepiaj się go, a scenarzystów. Po drugie, dlaczego wnioskujesz, że jestem antysemitą?
podobno jak dzwoniło się na ten numer to włączała się sekretarka z głosem Barneya czy coś w tym stylu:D ale nie wiem czy dalej aktualne jest to