PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208642
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

A ja mam pomysł na nowy temat. Przypomnijcie sobie na jakie sposoby Barney podrywał laski.:D:D

ocenił(a) serial na 9
esiu093

Mój ulubiony to "The Ted Mosby", ale najbardziej wyrafinowanym był "Nurek" ;)

esiu093

"Mrs. Stinsfire" - Jak poszedł do tych lasek jako pomoc domowa do college'u :D
"The Cheap Trick " - Udawał bodajże perkusistę lub basistę w zespole xD
No i legendarne "Lorenzo van Matternhorn" -tego już chyba nie muszę tłumaczyć :D

ocenił(a) serial na 9
esiu093

Dla mnie najlepszy był jako staruszek z przyszłości- postarzający makijaż, brednie o efekcie cieplarnianym i o tym, że podrywana dziewczyna jest jedyną, która może ocalić planetę idąc do łóżka z Barneyem, który zaraz wejdzie do baru. Serio, przewróciłam się ze śmiechu;)
Nie pamiętam niestety tytułu odcinka, ale to był jeden z pierwszych 4 sezonu
Świetny temat;)

ocenił(a) serial na 9
esiu093

Zmieniam zdanie- "Płetwonurek" rządzi! xD (s05e08)

użytkownik usunięty
anecek

mnie na łopatki powalił: Penis spełniający życzenia... umarłam przy tym :)
a Płetwonurek to było wybitne dzieło...

ocenił(a) serial na 8

SNASA, "on nie przyjdzie", na wdowca... można długo pisać :)

ocenił(a) serial na 9
esiu093

Staruszek z przyszłości był najlepszy :D

użytkownik usunięty
esiu093

albo "Jestem Neil Armstrong " . ; dd bez przesady żeby te laski były aż takie głupie . ;p

To są Stany Zjednoczene. Wystarczy popatrzeć na MTV i tyle. Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka xD

ocenił(a) serial na 7
esiu093

Został jeszcze jeden sposób z jego książki.... "nie pij tego" :D Osobiście najbardziej mnie cieszy Lorenzo von Matterhorn :D

esiu093

na małego chłopca (s06e06)

ocenił(a) serial na 10
bolitar_1993

ten na małego chłopca był super...:D

ocenił(a) serial na 10
esiu093

podrywanie lesbijki xD mnie rozwalilo, mam głuchego brata- Teda ;D, ted mosby architekt ;] , brat blizniak bjorney ;d, have you met me ? <lol2> i oczywiscie z ratownikami 'give him your number' ;d ale i tak lorenzo mistrzostwo ;d

ocenił(a) serial na 5
sylgas

fakt! ratownik :D

ale i tak najlepszy jest penis spełniający życzenia :P

ocenił(a) serial na 7
sylgas

Bjorney to szwedzki kuzyn :D

sylgas

O! Pamiętasz może, w którym odcinku było podrywanie lesbijki?

ocenił(a) serial na 8
esiu093

Mi podobał się pomysł na podryw (chociaż nie był udany) to na ślepnącego mężczyznę, który chce podziwiać dzieła sztuki, zanim oślepnie na dobre :). Poza tym jeszcze wszystkie podrywy z odcinka "The Playbook".

ocenił(a) serial na 10
esiu093

Dla mnie najlepszy był The Naked Man !!

esiu093

Przestałem oglądać How I met your mother od kiedy, w którymś Tonight z Jay Leno, Barney opowiadał o swoich synkach których adoptował ze swoim mężem - jak to oddali sperme matce zastępczej i urodziły sie bliźniaki jeden biały drugi czarny, więc nie jednojajowe, okazuje się, że wielki kobieciarz z serialu w realu kocha mężczyzn... ale jaja, historia na serial

edward49

Co cię obchodzi jego życie prywatne? Chyba nie spodziewałeś się, ze Barney i reszta są takimi samymi ludzmi jak w serialu?? Ja w tym nie widze żadnych jaj i mnie to nie smieszy. Nie rozumiem tylko dlaczego przestales oglądać serial tylko i wylącznie z powodu tego ze aktor grajacy Barneya jest gejem to indiotyzm.

ocenił(a) serial na 8
kamarama90

Nie idiotyzm, a homofobia.

kamarama90

żadna homofobia, po prostu jak go widzę jako wielkiego lady's man, a wiem że go rajcuje penis w odbycie to nawet jak dobrze gra jest dla mnie nieprzekonywujący, możesz mnie nazwać homofobem na co mam odpowiedź; a ty jesteś antysemitą...

ocenił(a) serial na 7
edward49

Jesteś homofobem.

deagle56

już takie czasy nastały że bio nazywa się homofobem, live and learn Edward

ocenił(a) serial na 10
edward49

Aha, czyli każdy aktor nie powinien Cię przekonywać, bo w filmie ma żonę, a w realu nie albo jest po 10 rozwodach, w filmie ma dzieci, gra ojca, a w realu nie, to już powinno to skreślać tą osobę wg Ciebie.

Araiser

Co się tak przejmujesz. Nie chce to nie ogląda. Jego sprawa z jakiego powodu.

ocenił(a) serial na 10
derjak

Jego sprawa, ale się nią podzielił. To się "przejmuję".

ocenił(a) serial na 8
edward49

Po pierwsze, taką ma rolę, więc nie czepiaj się go, a scenarzystów. Po drugie, dlaczego wnioskujesz, że jestem antysemitą?

ocenił(a) serial na 7
esiu093

Występując w tv z tablicą "Call Barney" :D

stefania04

podobno jak dzwoniło się na ten numer to włączała się sekretarka z głosem Barneya czy coś w tym stylu:D ale nie wiem czy dalej aktualne jest to

esiu093

a wizytówka i: "Barack Obama Junior!?"
-"Yes. And Yes, we can."

and it is ON! :D