Kogo widzielibyście w ew. polskiej edycji HIMYMa?
Moje typy:
Barney - Szyc / Stuhr
Robin - Włodarczyk ( ?? )
Marshall - M. Kowalewski ( Franek - "Lokatorzy" )
reszta?
Tak długo, jak Neil Harris nie ma brata bliźniaka mówiącego po polsku, to w ogóle nie widzę polskiej edycji : )
Ja bym w roli Barneya obsadził Strasburgera. Przecież chłopak wyrywa dziewczyny na te swoje dowcipy, że ho ho xD
Żadni polscy aktorzy nie byliby w stanie odegrać tych ról, a zwłaszcza Barney'a .
Jak by to się wydarzyło to miał bym nadzieję ,że ktoś by mnie uszczypnął i obudził bym się z tego koszmaru.
Nie widzę żadnych osób ponieważ takie coś nie nastąpi. Serial ma swój klimat i nie da się go podrobić, a już na pewno nie w wykonaniu polaków.
Powinniśmy w końcu sami wymyślić jakiś serial (polskiego szamba jak 'm jak milosc' nie liczę) , a nie tylko zżynać od zachodnich sąsiadów :/
A ja wam powiem, że chciałbym zobaczyć Polskie HIMYM. Serio. I myślę, że to nie sztuka podrobić obsadę, no może za wyjątkiem Barneya, ale jego postać jakiś dobry aktor na pewno by zagrał :P. Ciekawe, jak by to wyglądało, te żarciki słowne i sytuacyjne przeniesione na naszą rzeczywistość...
Gdyby już zrobili polskie HIMYM to mogliby wziąć jakiś nowych, nieodkrytych aktorów. A nóż widelec może by znaleźli kogoś, kto dałby radę porządnie Barneya ;)