TVN znowu postanowił nakręcić serial na podstawie amerykańskiego scenariusza. Już niedługo będziemy mogli zobaczyć "Wszyscy kochają Romana". Myślicie, że wiosną 2012 roku możemy się spodziewać polskiej wersji "HIMYM"? Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Osobiście, nie chciałabym zobaczyć ojczystej wersji tego genialnego serialu. Nie mam ochoty patrzeć na nieudolne próby podrobienia śmiesznych dialogów, nie mam ochoty patrzeć na "wspaniałe" aktorstwo polskich gwiazd, a już na pewno nie chcę oglądać Barneya w "polish style". A wy chcecie zobaczyć polską wersję przygód paczki czy wolicie zostać przy oryginalnej, amerykańskiej wersji?
Nie wydaje mi się żeby wiosną 2012 polska telewizja mogła coś takiego nakręcić dlaczego? Dlatego że w tedy bd. się kończył 7 sezon a zaplanowany jeszcze jest 8, i do tego CBS nie sprzeda praw do serialu tak szybko. Raymond'a zakończyli emitować w 2005 r.Więc minęło ponad 6 lat od ostatniego odcinka. Ale według mnie polskiego HIMYM nie zobaczymy nigdy i cieszmy się z tego, a jeśli nawet to i tak fani tego serialu by się na to nie skusili.