PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 210 tys. ocen
8,0 10 1 209759
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Pomoc

ocenił(a) serial na 9

Potrzebuje waszej pomocy, potrzebne mi najzabawniejsze sceny z Marshalem jeśli mozecie mi
jakies przytoczyć to byłbym wdzieczny, oczywiscie wraz z numerem odcinka jesli to nie kłopot, z góry
dziekuje

ocenił(a) serial na 10
bartos1992

może być też minuta? :D

s03x01 około 15:20, mina Marshalla podczas piosenki Gael'a

ocenił(a) serial na 9
bartos1992

odcinek 5x01 Lily uwięziła Barneya i Robin w pokoju, a Marshall ma bicz i za każdą ich propozycję macha biczem i się drze 'Not good enough!' ;D

bartos1992

Początki 8 sezonu, chyba 5 odcinek kiedy Marshall stał się bardziej kobiecą wersją Lily ;P No i wszystkie policzki.

ocenił(a) serial na 10
bartos1992

i jeszcze jak Marshall śpiewał "Bang, banng..." ;D

bartos1992

2x03 Brunch - Marshall umawia się z Bradem - końcówka serialu rewelacyjna
2x15 Lucky penny - historia przygotowania Marshalla do maratonu nawiązuje do Rockiego :)
2x22 lub 2x23 - wątek z weselną fryzurą Marshalla
3x08 - Marshall śpiewa wykonując codzienne czynności
3x15 - kontuzja baletnicy
3x15 - Marshall rozpłakał się przy szefie
5x10 - vaniila thunder ;)
5x16 - Marshall opowiada jak był na haku koleżanki z liceum

ocenił(a) serial na 9
ul87

Czy macie jeszcze coś? Bo kurde nie pamietam zabardzo a jest mi to potrzebne

bartos1992

W odcinku Bagpipes Barney instruuje Marshalla jak powiedzieć Lilly żeby to ona pozmywała naczynia i Marshall wszystko poprzekręcał czego efektem była noc spędzona u Teda :)
Kolejny wątek, który pamiętam to ten, w którym Marshall wymyślał historię śmierci Lilly, żeby móc później fantazjować o innej kobiecie - 05x02.
W odc. 05x04 Marshall i Lilly zapraszają Barneya i Robin na podwójną randkę i Marshall z tej okazji przygotował stronę www. ze wspólnymi zdjęciami i piosenką.

bartos1992

w odc. 03x05 Marshall wspomina, że gdy pierwszy raz spotkał Teda myślał, że ten jest dziekanem. Chyba wtedy pierwszy raz była mowa o "jedzeniu kanapki" :)

ocenił(a) serial na 9
bartos1992

3x09 - Marshall śpiewa piosenkę "You just got slapped" :D

bartos1992

w 8 sezonie kiedy Marshall poszedł z Lily do galerii i kiedy artysta poprosił o minute ciszy to zaczeły mu wypadać cukierkii ze spodnii
albo pod koniec 3x21 (chyba) z Barneyem udawali dziewczyne której podoba sie Ted i było zabawnie