PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208796
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Pojawiła się informacja, że w spin offie szykowanym przez CBS nie zagra Cristin Milioti, czyli odtwórczyni matki w HIMYM. To do cholery o czym będzie ten spin off i jaka będzie jego obsada?
Przecież to miało wyglądać tak samo jak HIMYM z tą różnicą, że to matka miała opowiadać jak poznała ojca, a teraz Cristin Milioti powiedziała stanowczo, że w spin offie nie zagra i zdementowała wszelkie plotki.

Jinx599

Niech zrezygnują zupełnie z tego pomyslu. Jeśli to prawda

vilee

Ja ogólnie mam w dupie ten cały spin off, pewnie jak większość z ciekawości obejrzałbym tylko pilota i na tym by się skończyło, ale są fani którym to info się przyda. Ewentualnie może to być zabieg twórców, żeby zrobiło się głośno o tym całym spin offie, a potem przyjdzie co do czego, a i tak Milioti w nim zagra, bo bez niej to ja nie wiem jaka będzie fabuła tego czegoś...

ocenił(a) serial na 8
Jinx599

Ten spin off to kiepski pomysł ogólnie no ale jak to mówią "hajs się musi zgadzać". Mam przeczucie, że skończy się na wyemitowaniu pilota tak samo jak było w przypadku serialu Zombieland.

Jinx599

Nigdzie nie było powiedziane, że to będzie "ta matka"(czyli przyszła żona Teda). Spin off będzie opowiadał o innej matce. Będzie to zupełnie nowa grupa znajomych. Tak czy siak pomysł na spin off do kitu. Ale pilota obejrze:)

użytkownik usunięty
Jinx599

Czytanie ze zrozumieniem to jednak trudna sztuka. NIGDZIE nie było napisane, że spin-off będzie opowieścią Matki o spotkaniu Teda. To będzie całkiem nowa historia.

Umiem czytać ze zrozumieniem koleś, nie mądrz się tu... można znaleźć różne opisy fabuły na necie i jedna z nich jest m.in taka, że to matka dzieci Teda będzie tym razem narratorem, druga koncepcja to przeżycia matki spisane w pamiętniku i odczytywane przez narratora. Pojawiła się nawet plotka, że Josh Radnor zagra w pilocie, jednak zdementował ją chociaż też do końca tego nie wykluczył, więc to chyba ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem geniuszu.

użytkownik usunięty
Jinx599

TWÓRCY HIMYM już dawno powiedzieli, o czym będzie opowiadał spin-off. Gratuluję wierzenia w plotki.

Też gdzieś czytałam wypowiedź twórców serialu, że ten spin-off będzie o zupełnie innej paczce przyjaciół.

No wybacz, że nie śledzę informacji o tym spin offie... może dlatego, że mnie to po prostu gówno obchodzi? nie uznaje spin offów, to tylko maszynka do zarabiania pieniędzy, widziałem na hataku jakiś czas temu 2 artykuły na temat tych plotek, nie śledzę codziennie stron w poszukiwaniu informacji o tym dennym spin offie, więc geniuszu przestań zarzucać mi brak znajomości czytania ze zrozumieniem i nie wymądrzaj się... Aaa i serio, pisanie przypadkowych słówek drukowanymi literami nie czyni cię mądrzejszym, a zwykłym gburem.

użytkownik usunięty
Jinx599

Nie obchodzi ciebie ten spin-off, mało tego, w ogóle nie uznajesz spin-offów, ale zakładasz o nim temat. I przejmujesz się, o czym będzie ten serial i jaka będzie obsada. Do tego wypisujesz kilka plotek, zamiast oficjalnych informacji. CIEKAWE.

Wkleiłem to dla fanów, ja do nich nie należę. A mój komentarz odnośnie tego o czym będzie ten spin off to nie jest ból dupy wielkiego fana, a szydera z twórców, że po raz kolejny po porażce jaką prezentuje 9 sezon robią kolejne gówno. Zarzucasz mi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, a sam po raz n-ty czepiasz się tego, że umieściłem tutaj plotki, zamiast oficjalnych informacji, więc napisze ci to w twoim stylu żebyś wreszcie załapał - PLOTKI, KTÓRE TU WRZUCIŁEM ZNALAZŁY SIĘ DAWNO TEMU NA HATAKU, A JA NIE MAM ZAMIARU TRACIĆ CZASU NA GRZEBANIE W POSZUKIWANIU OFICJALNYCH INFORMACJI. BO ZWYCZAJNIE GÓWNO MNIE TO OBCHODZI. Dotarło? Czy może mam ci to przesylabizować, albo przetłumaczyć na język dla debili? Sam masz problemy z załapaniem cudzych wypowiedzi, a przypieprzasz się ciągle o czyjeś czytanie ze zrozumieniem. Nie kompromituj się już człowieczku.

użytkownik usunięty
Jinx599

Hahahaha spokojnie już, bo ci żyłka pęknie. Po co tyle wulgaryzmów? Nie potrafisz się inaczej wysłowić? Zrób sobie przerwę od internetu, może ci to dobrze zrobi.

Jezu, jaki ja jestem wulgarny, bo napisałem "debil" i "przypieprzać", lepiej zadzwonię do mamy i powiem jej, że źle mnie wychowała. Lepiej ty sobie zrób przerwę, ja nie siedzę cały dzień na filmwebie i nie odpisuje po 5 min na czyjś post. I nie mam zamiaru dyskutować z jakimiś nędznymi dupkami (ups.. kolejny wulgaryzm).

użytkownik usunięty
Jinx599

Musisz mieć bardzo smutne życie, że tak wczuwasz się w internetową dyskusję.