PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208842
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

O ile sie nie myle nic nie zostało powiedziane na temat przeszłości Barney'a i Robin
O dzieciństwie Barneya mamy tylko kilka wzmianek że: nie znał swojego ojca, ma czarnego
brata jego mama cały czas go okłamywała o jego pierwszym razie z sąsiadką no i chyba tyle
o jego przeszłości. W zasadzie nie wiemy gdzie i czy w ogóle studiował, co robił w czasie
przed poznaniem Teda, nie wiemy nawet jaka funkcje pełni w pracy
O Robin wiemy troche więcej ta karera nastolatki i wzmianka o ojcu który jest z niej
niezadowolony

Naprawde wielkie pole do popisu dla scanarzystów bo juz probuje sobie wyobrazic Barneya
na studiach

użytkownik usunięty
NicMiSieNieChce

to właśnie ciekawie byłoby rozwinąć wątek Barney'a w czasach studenckich. Wiemy także o jego pierwszej dziewczynie (czasach dobroci i pokoju w kucyku... brrr. Barney bez garnituru to nie Barney!). Barney... cóż by to były za studia ha!

A Robin? To wielka zagadka. Każde nowe wideo jest odkrywaniem kawałka po kawałku części jej przeszłości, a niestety tych nagrań zobaczyliśmy tylko 3 więc mają tutaj scenarzyści jak pisała osoba powyżej: " wielkie pole do popisu "

ocenił(a) serial na 10
NicMiSieNieChce

Nic nie zrobią o Barney'u bo był nudnym dzieckiem kwiatem, ale o Robin mogło by byc pare fajnych historii :)

ocenił(a) serial na 6
ibizkazinterQ

Zgadzam sie, przemiana nastąpiła, gdy miłość jego życia go zostawiła dla jakiegoś nadzianego gościa. Wątpliwe by coś studiował a jego wysoka pozycja w firmie pewnie bardziej wynikała z jego przebiegłości niż kierunku studiów ( o których nigdy nie wspominał- przynajmniej tak mi sie wydaje)

ocenił(a) serial na 10
Kulerr

Swietny pomysl, aby pokazac Barneya jeszcze za czasow studenckich.
Wyobrazam sobie go z wlosami hipisowskimi jak go maltretuja koledzy z klasy.
Ciekawy bylby rowniez watek spotkania ''pierwszej'' dziewczyny Barneya.