PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208796
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

SPOILERY z S06E24 SPOILERY z S06E24 SPOILERY z S06E24 SPOILERY z S06E24 SPOILERY z S06E24 SPOILERY z S06E24 SPOILERY z S06E24

O matko, cóż za rozczarowanie odcinkiem! Ogromne minusy za:
1. wyskakującego jak filip z konopii Barney'a z gigantycznymi nożyczkami i przecinającego wstęgę tuż przed nosem Ted'a - chciałoby się zapytać WTF???;

2. obleśne żarty Barney'a i Robin z choroby Lilly i dochodzenie, którymi otworami teraz wydala - no proszę Was, ani to śmieszne, ani smaczne i zdecydowanie nie w stylu Robin, która bądź co bądź razem z Lilly dbałała o jako taki poziom rozmowy;

3. Lilly, która oznajmia Marshall'owi prawdę objawioną o swojej ciąży, pokazując mu test ciążowy - tak jakby zapomnieli już, że kilka odcinków wcześniej przerobili już temat pozytywnego testu, a jednak i tak pan doktor sprowadził ich na ziemię. A samo rzyganie drzwiami i oknami jeszcze o niczym nie świadczy. Totalny brak konsekwencji twórców;

4. ni stąd ni z owąd ukradkowe spojrzenia Robin i Barne'y i wspominki o ich związku - tylko dlatego, że Ted postanowił wrócić do Zoey. Naprawdę??? Tak z niczego nagle po kilkunastu odcinkach odgrzewamy tego kotleta? Masakra!!!;

5. absolutnie wszystkie żarty, które były tak tragicznie wymuszone, że aż w zębach szczypało - twórcy ewidentnie się wypalili i jadą na oparach dobrej opinii z sezonów 1-5.

Na tle powyższego nawet Barney jako pan młody nie podźwignął odcinka, więc czekanie na sezon 7 wcale nie jest takie straszne. Wolę sezony 1-5 na dvd, niż czekać na taką równię pochyłą...

maua_5

1.To, że Barney przecina te wstęgę jest powiązane z późniejszą sceną tzn z przyciskiem który odstępuje Tedowi. To jak ciężko było mu z niego zrezygnować ! Nie rozumiem co w tym dziwnego?

2.Jak dla mnie żarty te wcale nie były złe.

3. z tym akurat się zgodzę.

4. ...pamiętasz scenę w samochodzie? Robin usprawiedliwia zachowanie Teda i wtedy dopiero zaczynają rozmawiać o sobie . Wtedy dopiero przyznają się, że byli zakochani. Być może wcześniej nie zdawali sobie z tego sprawy?
Poza tym..musieli odnowić ten wątek bo...według mnie będą razem ;)

5. to fakt...ten sezon jest wyjątkowo drętwy ;/

Trzeba przyznać, że ten serial bez Barneya= wiecznego kawalera i podrywacza, nie będzie taki sam;/
Oby nie wiało nudą...

p_atka00

Myślę, ze zwyczajnie powoli zmierzają do końca serii, Ted miał poznać swoja żonę na weselu kumpla - prawdopodobnie będzie to slub Barney'a. Co do powyższych punktów, też uważam, ze ten sezon nie był zbyt udany, brakuje mi typowych zachowań Barney'a.

ocenił(a) serial na 8
DajNaWino

moim zdanie wcale nie będzie to ślub Barneya ponieważ na początku sezonu było pokazane że Ted ma zostać drużbą u swojego kumpla a nie u Barney'a

132546

No niekoniecznie było cokolwiek pokazane poza tym, że ma to być wesele, na którym Ted jest drużbą. W pierwszym odcinku 6 sezonu nie pada ani jedno słowo, które sugeruje, że to ślub Piąchy. A że można to wywnioskować z innych odcinków, to już może być zamysł twórców w celu zmylenia przeciwnika :D

maua_5

CBS zamówiło jeszcze nie tylko siódmy,ale i ósmy sezon,więc pewnie tak szybko się nie dowiemy :)

Ninkos

O maaatko, już bez przesady! Wygląda na to, że z kolejnego fajnie zapowiadającego się i kultowego serialu stanie się nudnawy gniot, jadący na oparach opinii i tylko będziemy z utęsknieniem czekać na zakończenie :/

To samo zrobili z Prison Break, Lost i Dr. Housem... Wycisnąć ostatnie soki i pozostawić śmerdzący niesmak. Każdy z wymienionych seriali oglądałam z zapartym tchem przez 2-3 sezony, no ale ileż można czekać na jakieś sensowne zakończenie?