PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208723
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Pamiętam, że w którymś odcinku Lily pocieszała Teda i wtedy wygłosiła taką piękną przemowę. Mówiła, że jest pewna, że jego miłość gdzieś tam jest, robi co tylko może by do niego wreszcie dotrzeć i żeby dał jej szansę. Pamiętam, że mówiła to do niego chyba na ulicy, przy przejściu dla pieszych. Wiem, że może to zbyt ogólny opis ale strzępki takiej właśnie sceny bardzo utkwiły mi w pamięci i chciałam ją zobaczyć jeszcze raz, może ktoś to pamięta :)

ocenił(a) serial na 10
oyasumi_

pamiętam jedną większą wypowiedz Lily na dachu o tym, ze Ona czasem też nie chce być matką i chce uciec.

ocenił(a) serial na 9
duska007

duska007 tez to zapamietalam :) , niestety ta scena, o ktorej pisze oyasumi nie zapadla mi w pamiec.

ocenił(a) serial na 10
malice1985_filmweb

Scena na dachu jest w odcinku chyba "BAND or DJ?"

ocenił(a) serial na 9
duska007

tak, to ten odcinek, ale chyba nie o te scene chodzilo autorowi postu. Kurde, ciezko dojsc, ktora to scena, bo Lilly lubi dawac rady :)

ocenił(a) serial na 7
oyasumi_

A nie chodziło może o Stellę? W samochodzie, kiedy Ted "rozwalił" jej związek z tamtym drugim gościem i ona go prosiła o to, żeby z nim znów pogadał. Utkwiło mi właśnie w głowie jak mówiła o tym, że jego miłość biegnie do niego tak szybko jak tylko może.

ktos1234321

TAK! To właśnie o tą scenę w samochodzie chodziło :) Nie mam pojęcia jak mogłam pomylić Stellę z Lily i skąd mi się wzięło przejście dla pieszych... Bardzo dziękuję za pomoc. Znalazłam nawet ten odcinek, nazywa się właśnie "As fast as She Can" a ten cytat brzmi następująco: "I know that you're tired of waiting. And you might have to wait a little while more but, she's on her way, Ted. And she's getting here as fast as she can."

ocenił(a) serial na 7
oyasumi_

''Wiem, że masz już dość czekania i zapewne musisz poczekać jeszcze trochę, ale ona jest już w drodze, Ted. I zmierza do ciebie tak szybko, jak się da."