PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208723
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Nie rozumiem o co się rozchodzi z tym zakończeniem. Jak dla mnie było bardzo dobre bo
zaskakujące. Od początku serialu kibicowałem aby Tedowi i Robin się ułożyło, i gdy już myślałem,
że jest pozamiatane to jednak się im pewnie udało :) dla mnie jedynym największym minusem jest
to, że przygotowanie do ślubu trwały 9/10 serialu, ślub AŻ DWIE MINUTY a w dwóch odcinkach
rozłożyli parę następnych lat... Tego im nie wybaczę :) pomyślmy, jak mógł wyglądać ten ostatni
sezon gdyby przygotowania ślubne trwały przykładowo 3/4 pierwsze odcinki, później określmy, że
ślub zajął kolejne dwa, a następnie można było na spokojnie pokazać kolejne lata. Czekałem 9
sezonów by poznać matkę a twórcy serialu dali mi tylko parę chwil by pokazać jak Tedowi się z nią
układało. Mogli to przecież lepiej rozbudować :)

ocenił(a) serial na 8
wajdzik23

Zgadzam się z całą Twoją wypowiedzią, generalnie. ;) Kompletnie nie przeszkadzają mi decyzje twórców co do tego CO z robiono z losami bohaterów. Nie podoba mi się natomiast to JAK to wszystko rozplanowano w czasie. Już nawet nie chodzi o to, że ostatni sezon to w 90% przygotowania do ślubu. Przeszkadza mi natomiast to, że sam ślub potraktowany skrajnie po macoszemu, kolejne lata to też tylko scenka za scenką - zdecydowanie na "szybcika". To co dalej stało się z bohaterami zaskoczyło, ale i wydało się na swój sposób oczywiste i wcale nie dziwne. Jednak należałoby poświęcić temu więcej czasu. No i też mam zastrzeżenia co do ostatniej akcji serialu - jest w pełni wytłumaczalna, ale znów pisana na kolanie, na szybko i byleby upchnąć w ostatnie minuty, "bo nam się serial kończy". Zrobiono by to bez pośpiechu i nie byłoby płaczu żadnego wśród fanów... no, może u części, ale zawsze się znajdą tacy, którzy wiedzą lepiej od twórców co i kiedy powinno bohaterów spotkać, także standard.