PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208796
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

e23

ocenił(a) serial na 10

Aż wierzyć się nie chce, że zmierzamy do końca sezonu... Bardzo fajny odcinek, i sposób na rozwiązanie problemu :P

KasekG

W końcu pozbycie się Zoey, od początku nie pasowała mi w związku z Tedem. Co do poruszanego często wątku, że w 24 odcinku ma być ślub. To chciałbym, żeby to był ślub Robin i Barneya.

ocenił(a) serial na 10
prodigy532

To będzie ślub punchiego, nie da się w 1 odcinku rozkochać Barneya/Robin, zaplanować ceremonię itp, chyba, że by to bardzo przekombinowali w co wątpię.

ocenił(a) serial na 10
KasekG

to nie bedzie ślub punchiego; będzie to migawka ze ślubu Barneya lub Robin. Jeżeli seria może zakończyć się na ósmym sezonie, a w owym najprawdopodobniej odbędzie się ślub Teda, to już teraz trzeba zacząć 'zakańczać' wątki pozostałych postaci. Zanim główny bohater będzie mógł spokojnie wejść w związek małżeński, a sitcom się skończy, trzeba dokończyć wszystkie wątki - dwa sezony na to starczą.

ocenił(a) serial na 6
hubert_wentland

To zakończą je w siódmym sezonie...a w ślub B&R nie wierze z tego powodu, że w retrospekcji z e22 (z wybuchową kanapką) Barney i Robin po 10 latach, od normalnego przebiegu akcji serialu, oboje nie mają na palcach obrączek...no chyba, że zdążyli się rozwieść przez te kilkanaście lat :p

Pink Freud

Po pierwsze - związek obrączki z faktycznym stanem cywilnym w obecnych czasach jest coraz bardziej znikomy. Po drugie - to jest w sumie szczegół, więc mógł po prostu zostać przeoczony przez twórców serialu.
W to, że dojdzie kiedykolwiek do ślubu akurat Robin I Barney'a też jakoś nie wierzę, natomiast pewnie będzie to ślub Robin LUB Barney'a z kimś tam innym. Ale to jeszcze nie w tym sezonie i najwyżej znowu mogą dać właśnie migawkę : ) Coś mi mówi, że to może być Barney i Nora. Co do Robin to trudno cokolwiek powiedzieć, bo ostatnio ta postać robi się nudna jak flaki z olejem i nic nie idzie specjalnie do przodu.

KasekG

Odcinek genialny w porównaniu do poprzednich :d Powróciła Dusza serialu ;) Naprawdę mi się podobał. Przede wszystkim , bo coś ciekawego się wydarzyło:)

ocenił(a) serial na 1
esiu093

Mi się tak średnio podobał, poprzedni był o wielewiele lepszy. Ale zmierzamy do finału - teraz to się dopiero zrobi ciekawie...

ocenił(a) serial na 5
esiu093

Ale CO się wydarzyło? Że Ted zerwał z Zoey? To było wiadome od początku jak ona się pojawiła. W tym sezonie wszystko było do bólu przewidywalne i nudne. odcinek 3/10 - 3 za barneya w końcówce i we śnie teda. Reszta to dnoooo:/ Kiedy w końcu wróci stary dobry HIMYM :/

ocenił(a) serial na 10
aklime16

ROBIN - pamiętacie scenę gdy Barney razem z ojcem i ekipą wyszli do jakiegos klubu i tam Robin spotkała TEGO FACETA (nie pamiętam imienia) którego wcześneij spotkała w sklepie z ubraniami ;) i jest scena gdy ten dzwoni do kumpla i mówi, że znów 'ją' spotkał i że zaręczona jest z jakimś beznadziejnym kolesiem (Tedem ;D) i pada komentarz, ....ale o tym kiedy indziej ;P więc... wnioskuję, że spikną kjeszcze Robin właśnei z tym kolesiem i kto wie czy ta znajomość nei zakończy sie jakimś ślubem ;P
btw. tamten koleś jest hot, nei to co DON-KEY :P, i uważam, zę baaaardzo pasuej do Robin (wizualnie of course :P)

ocenił(a) serial na 10
onlylove

aha, :P a odcinek baaaardzo mi się podobał a 2 sceny normalnei zmiotły mnei z ziemi ;P
1. Barney's evil laugh! MISTRZOSTWO!
2. głowa lwa nad łóżkiem Barneya :P haha, tego sie nei spodziewałąm :D
i faktycznei, pasuje jak ulał ;P haha :>

nareszcie koniec z NUDNĄ Zoey, nawiasem beznadziejny wątek, ona pasowała do Teda jak pięśc do nosa :P:P:P

ocenił(a) serial na 9
onlylove

Gdzieś czytałem, że ślub ma być futurospekcją, więc nie wiadomo czy ślub kumpla teda, być może Robin z tym kolesiem z baru\sklepu.