PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208796
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

na skutek dramatycznie niskiej oglądalności ostatnich odcinków tego sezonu, raczej nie
ma co liczyć, żeby średnia oglądalność szóstki w Stanach była wyższa niż 9 mln. myślę,
jednak, że sezon 7 będzie miał większą widownię, a sezon ósmy nawet najwyższą w
historii show. Czy myślicie, że w takim wypadku powstałyby kolejne sezony? już po ślubie
Teda? jeden mógłby być interesujący, ale później powiałoby nudą...

ocenił(a) serial na 7
hubert_wentland

Będąc wielkim fanem serialu uważam, że już 8 sezonów to będzie za dużo. Na pewno w tym sezonie nie jest źle, ale nie każdy odcinek trzyma ten najwyższy poziom. Chyba wolałbym np. 5 sezonów super mega niż 10 mega.

ocenił(a) serial na 10
kwak007

ja tam bym chciał, żeby nawet 20 sezonów było. Ten serial mi się po prostu nigdy nie znudzi. Już chyba kązdy odcinek z 5 razy oglądnąłem ;)

ocenił(a) serial na 9
hubert_wentland

to mijaloby sie z celem. Serial nosi tytul "jak poznalem wasza matke" i dalsze odcinki po slubie Teda juz chyba by mnie nudzily. serial nie bylby juz o piatce przyjaciol, tylko o parach malzenskich i ich problemach. bo nie wierze by Marshall i Lilly sie rozesli, a Robin pewnie tez wyjdzie za maz. co do Barney'a to trudno stwierdzic;)

konczac moja wypowiedz, 8 sezonow na pewno wystarczy i ten serial zostanie w pamieci jak wiele innych dobrych seriali:)

ocenił(a) serial na 10
lukasz12548

no też myślę, że nie będzie więcej sezonów (niestety), nie zapominajmy o tym, że Robin umówiła się z Tedem, że jak po 40 wciąż będą sami to do siebie wrócą ;) Główny bohater już powoli chyli się ku 40 więc jeżeli miałoby być więcej sezonów niż 8 to raczej tylko Robin znalazła by swoją drugą połówkę ;)

hubert_wentland

Potwierdzone jest 8 sezonów i mimo, że scenarzyści otwarcie mówią, ze jeśli nie zabraknie im pomysłów, mogą chcieć kontynuować, osobiście wydaje mi się, że to nie będzie już potrzebne. Zostały 2 sezony i historia powoli skłania się ku końcowi, poza tym z każdym sezonem bohaterowie są starsi o kolejny rok - myślę, że te 2 wystarczą, żeby to jakoś fajnie skończyć.

ocenił(a) serial na 8
blaidd_drwg

Myślę, że gdyby jednak zarobiliby jeszcze trochę na kolejnych sezonach, to zrobią 9 sezon w formie jednego odcinka, w którym pokażą, jak wygląda życie bohaterów w 2030 roku.

Khrushchev

To nie byłby najgorszy pomysł - ale rozwlekanie takiego potencjalnego epilogu na cały sezon (albo broń boże więcej) raczej nie przyniosłoby już nic dobrego.

ocenił(a) serial na 9
blaidd_drwg

Było to już pisane kilka razy. Jason Segel powiedział, że ma kontrakt do 8 sezonu i koniec. Nie zamierza zapieprzać po 40 godzin tygodniowo kiedy aktorzy filmowi byczą się przez 8 miesiecy w roku(tak to z grubsza ujął). Alyson Hannigan jest prawdopodobnie podobnego zdania.