PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208951
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

kocham ten serial ale mam nadzieję, że 8 sezon będzie ostatnim... już za długo czekamy na żonę Teda... widać, że twórcą kończą się dobre pomysły i na siłę próbują tworzyć nowe wątki...

Ostatnio oglądając na wyrywki niektóre odcinki pomyślałam, że może Ted zostanie porzucony przez żonę albo ona umrze i Robin pomoże mu wychowywać dzieci, dlatego tak ją polubią, że będą ją rysować. Mówię tu o odcinku gdzie mają spotkanie absolwentów i na koniec Ted z Marshaellem i Lily palą trawę na korytarzu. Ted w pewnym momencie pyta, gdzie jest jego żona w taki dziwny sposób. Myślę też, że Ted i Robin znowu się zejdą, bo raczej nie na darmo w odcinku gdzie L i M zakładają się o wszystko Marshall nie chciał zakończyć zakładu dotyczącego związku Teda z Robin.

Poza tym nie jestem pewna czy Barney w końcu się ożeni lub też długo wytrwa z Quinn... Na końcu odcinka o wybuchającej kanapce pokazana jest cała paczka. Wszyscy są postarzeni i widać, że na dłoniach Lily, Marshalla i Teda są obrączki, natomiast Barney i Robin ich nie mają.

Mam nadzieję, że wszystko wyjaśni się w pierwszych odcinkach kto jest matką i pokazane będzie życie Teda i jego żony w ich własnym domu, razem z dziećmi :D no i oczywiście życie całej paczki :)

FemineGirl

ted pozna swoją matkę na weselu Robin i Barneya to jest pokazane w ostatnim odcinku i jeszcze w jakimś że to tam ją pozna i wg tego za 3 lata już będzie miał dziecko wzorując się na odcinku jak ogladali trylogie star warsów wiec za niedługo powinien być finish, a barney nie ożeni się z quinn a szkoda bo ja im kibicuje tylko sie z robin zejda

FemineGirl

a mi się wydaje po obejrzeniu kilku odnicnków na wyryki, że Barney i Robin muszą być razem i nie ma innej opcji, ale zaciekawiłaś mnie z tymi obrączkami. który to odcinek?

zadi

sezon 6 odcinek 20 The Exploding Meatball Sub jakoś na końcu to było

FemineGirl

ja myśle, ze robin i barney będa razem, ale do ślubu nie dojdzie i bedą żyli na kocią łapę, a Robin beda lubić i ją rysowac, bo ona sama nie może mieć dzieci i pewnie patrząc na szczęśliwych Lily , Marshala i Teda, którzy sa szcześliwymi rodzicami poczuję, że tez chce mieć dziecko, więc będzie dżo czasu spędzać z ich dziećmi. Takie moje przemyślenia ;p

FemineGirl

Czy ktoś ten serial w ogóle ogląda po to, żeby dowiedzieć się kim jest żona? :)
Ted jest najsłabszą postacią w tym serialu. Większość ogląda ze względu na resztę bohaterów.

FemineGirl

Mam nadzieję, że Robin będzie z Barneyem bo pasują do siebie idealnie.