Rosja juz wykupila prawa do zrobienia rosyjskiej wersji himym a tu link http://gavarit.blox.pl/2011/03/Jak-Poznalem-Wasza-Matke-wersja-rosyjska.html tylko czekac kiedy tvn albo polsat wykupi prawa do polskiej wersji.
Heh :) dzięki za podlinkowanie mojego bloga :) Z tego co wiem, to himym leci w polskiej telewizji (gdzieś na jakimś kanale), chociaż parę sezonów wstecz, a póki co, ktoś wykupł prawa do "Wszyscy kochają Raymonda". Nie wiem po co, ale widocznie jest w tym jakiś cel.
Mnie najbardziej boli oglądanie Barney w rosyjskiej wersji, ten aktor wygląda okropnie.
Oj, o rosyjskiej wersji HIMYM piszą już od dawna. A ciekawe, kto zagrałby w wersji Polskiej... Jakieś typy?
oj nie wiem czy jakis polski aktor moglby sprostac roli Barney'a. Po prostu Neil Patrick Harris wysoko podniosl poprzeczke;)
Ale też jaki jest sens robienia własnych wersji językowych? Lepiej już himym zrobić nie można będzie, więc pewnie chodzi tylko o to, żeby stacja zarobiła.
zgadzam sie z lukaszem barneya nikt by nie zagral tak dobrze a przez to by tylko caly serial popsuli
zalezy która stacja, tvn: socha, bobek,karolak, szyc, mucha...polsat; mikolaj krawczyk, ibisz, cichopek, wlodarczyk,....
Pierwsze wrażenie bieda, po prostu bieda. Barney wygląda jak jakiś żul na kacu, a nie na lovelasa. ALe musze przyznać, że Rosyjska Niania bije naszą...
Hehe ciekawe jakby wyglądała polska wersja? :] Robin Czeszka, albo Słowaczka, żeby było można naśmiewać się z niektórych dla nas dość "orginalnych" słów w ich języku czy też jej niezrozumiałej fascynacji hokejem :D? W tej roli idealnie pasowała by Maria Góralczyk ( http://img20.imageshack.us/i/17883435.jpg/ ), podobna do oryginalnej Robin. Tylko, z resztą już gorzej... mało mamy charakterystycznych aktorów komediowych, którzy potrafią grać tak naturalnie, a nie z jakąś głupią wyuczoną ze szkoły manierą, jak betonowy Linda w tym polsatowskim serialu. Chociaż wyżej wymieniona propozycja Sthura jako Barneya trafna :]
Ewentualnie jeszcze jako Ted Marcin Hycnar, ale też bardziej ze względów wizualnych, bo gościa tylko z KFPandy kojarze :P