PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208782
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

rosyjska wersja

ocenił(a) serial na 9

Rosja juz wykupila prawa do zrobienia rosyjskiej wersji himym a tu link http://gavarit.blox.pl/2011/03/Jak-Poznalem-Wasza-Matke-wersja-rosyjska.html tylko czekac kiedy tvn albo polsat wykupi prawa do polskiej wersji.

lukasz12548

Heh :) dzięki za podlinkowanie mojego bloga :) Z tego co wiem, to himym leci w polskiej telewizji (gdzieś na jakimś kanale), chociaż parę sezonów wstecz, a póki co, ktoś wykupł prawa do "Wszyscy kochają Raymonda". Nie wiem po co, ale widocznie jest w tym jakiś cel.

Mnie najbardziej boli oglądanie Barney w rosyjskiej wersji, ten aktor wygląda okropnie.

ocenił(a) serial na 7
czeskikot

Na Comedy Central jest sezon 6 w czwartki o 21.

ocenił(a) serial na 1
lukasz12548

Oj, o rosyjskiej wersji HIMYM piszą już od dawna. A ciekawe, kto zagrałby w wersji Polskiej... Jakieś typy?

Arthaniel

Adamczyk, Karolak, Socha -___-

czeskikot

Wojewódzki - Barney ... ;)

pitrzel

Eeee, jaki tam z niego aktor...

ocenił(a) serial na 6
pitrzel

Taa, to może weźmy jeszcze starszego dziada - Nowickiego seniora.

pitrzel

Młody Stuhr Barney :D

ocenił(a) serial na 9
Arthaniel

oj nie wiem czy jakis polski aktor moglby sprostac roli Barney'a. Po prostu Neil Patrick Harris wysoko podniosl poprzeczke;)

lukasz12548

Ale też jaki jest sens robienia własnych wersji językowych? Lepiej już himym zrobić nie można będzie, więc pewnie chodzi tylko o to, żeby stacja zarobiła.

ocenił(a) serial na 9
lukasz12548

zgadzam sie z lukaszem barneya nikt by nie zagral tak dobrze a przez to by tylko caly serial popsuli

ocenił(a) serial na 8
Arthaniel

zalezy która stacja, tvn: socha, bobek,karolak, szyc, mucha...polsat; mikolaj krawczyk, ibisz, cichopek, wlodarczyk,....

lukasz12548

Coś mi mówi, że w polskiej wersji byłaby to wielka porażka...

ocenił(a) serial na 6
parapluie89

Dokładnie. Dlatego lepiej, żeby taki pomysł nikomu nie przyszedł do głowy.

ocenił(a) serial na 9
deva_3

Pierwsze wrażenie bieda, po prostu bieda. Barney wygląda jak jakiś żul na kacu, a nie na lovelasa. ALe musze przyznać, że Rosyjska Niania bije naszą...

ocenił(a) serial na 8
lukasz12548

Jak sie nazywa aktor grający Barneya??

lukasz12548

Hehe ciekawe jakby wyglądała polska wersja? :] Robin Czeszka, albo Słowaczka, żeby było można naśmiewać się z niektórych dla nas dość "orginalnych" słów w ich języku czy też jej niezrozumiałej fascynacji hokejem :D? W tej roli idealnie pasowała by Maria Góralczyk ( http://img20.imageshack.us/i/17883435.jpg/ ), podobna do oryginalnej Robin. Tylko, z resztą już gorzej... mało mamy charakterystycznych aktorów komediowych, którzy potrafią grać tak naturalnie, a nie z jakąś głupią wyuczoną ze szkoły manierą, jak betonowy Linda w tym polsatowskim serialu. Chociaż wyżej wymieniona propozycja Sthura jako Barneya trafna :]
Ewentualnie jeszcze jako Ted Marcin Hycnar, ale też bardziej ze względów wizualnych, bo gościa tylko z KFPandy kojarze :P