PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=211937}

Jakub, Jakub

Jacob Two-Two
2003 -
7,3 610  ocen
7,3 10 1 610
Jakub, Jakub
powrót do forum serialu Jakub, Jakub

Coś wspaniałego.

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam ten serial. Jakub Jakub jest sympatyczny i ma świetne przygody. Poza tym jest tu pełno śmiesznych postaci. Buford jest zabójczy. A te jego hasełka. Jestem już stara, więc widać, że ten film jest dla każdego. Chętnie przeczytałabym książkę, która była podstawą nakręcenia Jakuba Jakuba.

ocenił(a) serial na 10
ella_4

super wiedzieć, że ktos to jeszcze lubi oprócz mnie :)

ella_4

żartujecie? myślicie że jesteście jedyni? ten serial jest świetny!!! a Buford jest moim idolem jeśli chodzi o teksty!!!

ella_4

Zgadzam sie, ze Jakub Jakub to super bajka. A do tego smieszna ;D

ocenił(a) serial na 10
ella_4

Cześć, ja też uwielbiam Jakuba Jakuba zawsze go oglądałem w ZigZapie ale teraz niestety teraz go wycofali. Nie wiedziałem, że inni nastolatkowie też lubią ten serial. Ja mam 13 lat. Nie wiecie gdzie można ściągnąć odcinki jakieś odcinki Jakuba Jakuba ? Proszę o odpowiedz.

ella_4

No wezcie ten serial byl swietny...nigdzie nie mozna go znalezc nawet na angielskich stronach...moze mi ktos pomoc?*prosi*

ocenił(a) serial na 8
ella_4

Przyłączam się do was fajna kreskówka ale nie niedostępna nigdzie oglądałem ja z 5-6 lat temu jak nie lepiej podajże na nieistniejącym już programie równie prosił bym o link lub coś w tym stylu

Menethril

jest na YouTube (Jacob Two-Two), ale po angielsku :)