Uwielbiam ten serial. Jakub Jakub jest sympatyczny i ma świetne przygody. Poza tym jest tu pełno śmiesznych postaci. Buford jest zabójczy. A te jego hasełka. Jestem już stara, więc widać, że ten film jest dla każdego. Chętnie przeczytałabym książkę, która była podstawą nakręcenia Jakuba Jakuba.
żartujecie? myślicie że jesteście jedyni? ten serial jest świetny!!! a Buford jest moim idolem jeśli chodzi o teksty!!!
Cześć, ja też uwielbiam Jakuba Jakuba zawsze go oglądałem w ZigZapie ale teraz niestety teraz go wycofali. Nie wiedziałem, że inni nastolatkowie też lubią ten serial. Ja mam 13 lat. Nie wiecie gdzie można ściągnąć odcinki jakieś odcinki Jakuba Jakuba ? Proszę o odpowiedz.
No wezcie ten serial byl swietny...nigdzie nie mozna go znalezc nawet na angielskich stronach...moze mi ktos pomoc?*prosi*
Przyłączam się do was fajna kreskówka ale nie niedostępna nigdzie oglądałem ja z 5-6 lat temu jak nie lepiej podajże na nieistniejącym już programie równie prosił bym o link lub coś w tym stylu