PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228672}

Jam łasica

I Am Weasel
1997 - 1999
6,4 8,2 tys. ocen
6,4 10 1 8157
6,8 5 krytyków
Jam łasica
powrót do forum serialu Jam łasica

Ten serial razem z "Krową i kurczakiem" po prostu rządzą.Te bajki paradoksalnie dzięki swojemu głupkowatemu humorowi, były bardzo mądre. Teraz widzimy co się dzieje w telewizji, bajki teraz prezentują bardzo prosty poziom ( lapidarne słownictwo, uboga składnia, płytki humor,schematyczność do n-potęgi), idealny być może dla idiotów, czy dzieciaków 6-7-8 letnich. Wraz z ostatnim odcinkiem Jama łasicy zakończyła się pewna era filmów animowanych, które nie dość, że wywoływały śmiech, to jeszcze zmuszały do myslenia.
Kocham tą serię.

ocenił(a) serial na 9
mogar

Zgadzam się ciężko znaleźć jakąś fajną kreskówkę dla dziecka. Sama sieczka. Ja nigdy nie lubiłam. Ja nigdy nie lubiłam Spidermana czy Power Rengers, a wyrosłam właśnie na Jamie Łasicy, Krowie i kurczaku, czy Dexterze. Dalej lubię te kreskówki i najfajniejsze jest to, że ciągle odkrywam w nich nowe pokłady humoru.

ocenił(a) serial na 8
mogar

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam! Niesamowity, absurdalny humor!

mogar

Tak ;)
np. w dzisiejszych bajkach na cartoonie nie znajdziesz takiego tekstu;
-Czemu dziewczynka ma brode?
-Bo mama jest kobietą, a tata mężczyzną! xDD

ocenił(a) serial na 10
Carrabana

Tak świetny jest odcinek ''Jam jest aktor'' w którym twórcy naśmiewają się klasycznych kreskówek(królika bugsa, strusia pędziwiatra między innymi.
-A gdzie kowadło?-:D

mogar

Kochałam tę bajkę :)
Razem z "Krową i kurczakiem" , "Dexterem", "Johnnym Bravo" i "Scoobym Doo" :)

mogar

Ostatnim odcinkiem "Jama Łasicy" był "Ja być legenda". Czyli według Ciebie zakończyła się po tym odcinku pewna era filmów animowanych.

mogar

Zgadzam się w 110 % :)