PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=314209}
8,0 8,0 tys. ocen
8,0 10 1 7962
5,0 2 krytyków
Jane Eyre
powrót do forum serialu Jane Eyre

Jane Eyre Online.

ocenił(a) serial na 10

Gdzie mogę obejrzeć ten miniserial on-line? Byłabym wdzięczna za podpowiedź.

tywyllwch

http://www.youtube.com/watch?v=XNydbqAWKyI - tu masz pierwszy odcinek. Razem brakuje trzech odcinków, drugiego i dwóch pod sam koniec, czyli na cztery godziny oglądania, pół godziny brakuje.

ocenił(a) serial na 9
tywyllwch

Poszukaj na ch-o-m-i-k-u-j pl nikita 13 filmy ekranizacje Charlotte Bronte. Są tam dwie części z lektorem, każda po 115 minut, czyli po dwa odcinki w każdej części. Próbowałam przesłać Ci cały link, ale REGULAMIN nie pozwala. Mam nadzieję, że sobie poradzisz. Pozdrawiam.

mnulka

Tylko że na chomku trzeba płacić za ściąganie... Może jakieś darmowe rozwiązanie ktoś ma? (:

ocenił(a) serial na 9
Vakme

Ja to mam u siebie na kompie i z chęcią bym Ci wysłała, ale w żaden sposób nie można wysłać tego mailem. Za każdym razem jest przekroczony limit wiadomości.

mnulka

to by było super, bo już od kilku miesięcy chcę to obejrzeć (: A może mogłabyś to wstawić na jakiś darmowy serwer, np. video .anyfiles .pl albo youtube? (:

ocenił(a) serial na 9
Vakme

Przepraszam, ale po pierwsze nie wiedziałabym jak to zrobić - zero obycia w tych sprawach, a po drugie to byłoby łamanie prawa i znając swoje szczęście ktoś SMUTNY zapukałby do moich drzwi... Z racji na swoją pracę nie chcę "bawić" się w coś takiego. Jakiś inny pomysł?

mnulka

a może masz lub mogłabyś zainstalować program PANDO (http://www.download.net.pl/1458/Pando/) to nim byś mogła przesłać (:

ocenił(a) serial na 9
Vakme

A może przyjmiesz mnie do grona swoich znajomych, wtedy podam Ci swojego meila, w którym Ty podasz mi swój adres, a ja wyślę Ci po prostu płytę z nagraniem? Może być?

mnulka

Kurczę, trochę głupio mi ciebie o to prosić, bo przecież wysyłka kosztuje... Ale jeśli naprawdę byś mogła to już zaakceptowałam (:

Vakme

Przepraszam, że się wtrącam, ale też byłabym zainteresowana, jeśli jeszcze się nie wymieniłyście, a mam pomysł :) Można założyć konto na Dropboxie i wymienić się danymi do logowania ;) Kurczę, obejrzałabym jeszcze raz.

Teraz widzę, że chyba jednak jest jeszcze na YT.