7,2 3,9 tys. ocen
7,2 10 1 3879
Jane by Design
powrót do forum serialu Jane by Design

Nickiem, Jeremym, a może z Billym?? xD
zapewne ktoś jeszcze się do obsady nawinie, kto zakręci się wokół Jane :)

Sharpay_2

oby Nick;)

ocenił(a) serial na 9
madziulam1994

A Billy?? No chyba nie zostanie z Lulu? Znaczy nie wróci do niej..

ocenił(a) serial na 8
Sharpay_2

ja tam wole Billiego :)) Bardziej do siebie pasują

ocenił(a) serial na 9
madziulam1994

Oby Billy. Jane ma taki skarb koło siebie i go nie widzi ... jak narazie :) Billy Nutter (jej przyjaciel) jest grany przez Nick'a Roux'a ;)

Sharpay_2

Ja chce żeby była z Billim... fajny jest

logosia111

y.. ale mi się nic nie pomyliło i Nick to jest ten blondyn jej przyjaciel tak?;p bo jego chyba najbardziej lubię;) a z kim ona będzie to mi chyba wszystko jedno ;)

ocenił(a) serial na 9
madziulam1994

ten przyjaciel to Billy :D

Sharpay_2

OOoo A myślałam ,że tylko ja jestem za Billim:>

ocenił(a) serial na 8
cocoatea

myślałam tak samo :)) mam nadzieje, że kiedyś będą razem ^^

ocenił(a) serial na 7
karo767

po "znakach" w serialu to myślę, że będą kiedyś razem ;)

paulina_skiba

no właśnie tak mi coś nie grało.. to w takim razie błąd jest na zdjęciach?

ocenił(a) serial na 9
madziulam1994

nie nie, to są imiona aktorów ;))

ocenił(a) serial na 7
karo767

Ja sądzę, że będzie z każdym przez chwilę xD Jeżeli serial będzie trwał oczywiście wystarczająco długo... ;)

ocenił(a) serial na 8
kwiatuszekk14

ja tez tak myślę ale na koniec i tak chyba bd z Billim tzn mam taka nadzieję :))

karo767

Też mam nadzieję że z Billym ;)

ocenił(a) serial na 7
maja136

W drugim odcinku Jane powiedziała do Billy'ego "Do it" kiedy byli blisko siebie. Miała na myśli to, że ma ją zapiąć, ale widząc ich spojrzenia, hmm...

ocenił(a) serial na 8
qlenaa

tez zwróciłam na to uwagę :))

qlenaa

Podobała mi się ta scena, chyba z dwa razy ją przewijałam :D I jestem za Billy & Jane.

ocenił(a) serial na 6
Sharpay_2

Jestem w mniejszości, ale ja mam nadzieję, że z Nickiem ;)

ocenił(a) serial na 9
theHoliday

osobiście wybrałabym Nicka, ale Billy i ta jego grzywa.... mrau:D

ocenił(a) serial na 6
Sharpay_2

Billy jest moim zdaniem świetny jako przyjaciel. Ale jako chłopaka Jane trudno mi go sobie wyobrazić ;D

theHoliday

Zgadzam się z wami ta scena wymiata jak na razie..ciekawe jak się to wszystko dalej potoczy..też mam nadzieję że bd z Billym ale najpierw pewnie coś pokręcą jak to zwykle robią , pewnie bd najpierw z Nickiem później z Jerrym a na koniec z Billym wyznają sobie miłość haha ^^...a jej matką pewnie będzie Grey i to po niej odziedziczyła ten talent ;d

ocenił(a) serial na 6
blackberry123

Co do tej matki - to prawdopodobnie masz rację ;)

Sharpay_2

To ja się wyłamię i powiem, że z Jeremym :)

ocenił(a) serial na 4
Poolaxoxo

też myślę, że będzie z jeremym; pewnie go sprowadzi na dobrą drogę ;)

ocenił(a) serial na 7
Sharpay_2

Ja bym wybrała Billy'ego, jest świetny :)

Z kim będzie Jane jakoś narazie nie ma dla mnie znaczenia, pasuje zarówno do Billy'ego jak i do Nicka.

ocenił(a) serial na 9
Sharpay_2

Ja tak jak większość jestem za Billym :D Ale coś czuję, że mimo wszystko stanie na Jeremym ;/

ocenił(a) serial na 9
Chimcharo

ja Jeremy'ego nie lubie za to że ogląda się za Jane i ją podrywa a cały czas sypia z Indią. A Nick jest takim troche jak to ujął Billy bezmózgim mięśiakiem ;) Czyli Billy + Jane ^^ Jeszcze lubie scene kiedy ona wychodzi przebrana z samochodu a Billy się tak na nią zapatruje z podziwem w oczach ;D

ocenił(a) serial na 9
Dreamy_Girl

Ja mam dziwne przeczucie, że Billy okaże się gejem, i że szansa na jego związek z Jane przepadnie :< No ale nie tracę nadziei :D

ocenił(a) serial na 6
Chimcharo

Gejem? Nie, nie sądzę ;) Wtedy chyba nie spotykałby się z Lulu, a jego uczucie do niej wydaje się być szczere. Chociaż w sumie gdyby okazał się gejem to serial zdecydowanie stałby się o wiele ciekawszy, przynajmniej dla mnie, bo mogliby wprowadzić jakiś wątek homoseksualny ;D Ale to nie ten typ serialu, więc mimo wszystko wydaje mi się, że sprawy nie przybiorą tak pomyślnego dla mnie obrotu...

ocenił(a) serial na 9
theHoliday

No niby tak, ale cały czas mam wrażenie, że coś ukrywa :) Zawsze może być bi :)

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

Może ukrywa swoje uczucia do Jane? Może coś do niej czuje, co wydawało mi się w niektórych scenach, jak na nią patrzał. A spotyka się z Lulu bo np myśli że z Jane nic nie będzie bo ona ma go tylko za przyjaciela, i jakoś chce się wyzbyć swoich uczuć.

ocenił(a) serial na 9
zane_d

Obyś miała rację :) Bardzo chciałbym, żeby byli razem :D

To jest chyba jeden z niewielu seriali, w którym nie można być pewnym, z którym chłopakiem w końcu będzie główna bohaterka :D

ocenił(a) serial na 9
Chimcharo

ja też mam taką nadzieję ;))

ocenił(a) serial na 8
Sharpay_2

Mam nadzieję że Nick , jest super <3 . :D Billy też fajny , ale jakby byli parą a potem zerwali to nici z przyjaźni :) Jeremy ma za wiele dziewczyn :] Nick , Nick , Nick <3

ocenił(a) serial na 7
Sharpay_2

Na tym: http://www.youtube.com/watch?v=Ur6vnLHcMYk&feature=related promo Jane jest całowana przez Nicka. Jeśli cały serial ma w pewien sposób nawiązywac od "Diabeł ubiera się u Prady", Jeremy może byc odpowiednikiem Christiana, z drugiej strony Gray ma coraz mniej wspólnego z Mirandą, więc nigdy nic nie widaomo. Osowiście właśnie wolałabym Jeremy'ego, ale pewnie wybrankiem serca Jane zostanie Nick.

ocenił(a) serial na 8
Lucjannna

ja i tak wole Billyego zawsze bd na 1 miejscu .... na drugim Nick więcej opcji nie może być :))

karo767

po 6 odcinku, który przed chwilą obejrzałam, to mam nadzieję, że z Nickiem :) *_* z Billym też byłoby ok, ale on bardziej mi odpowiada jako przyjaciel. Aktor, który gra Nicka jest po prostu nieziemski :) Zazdroszczę Jane ;D

ocenił(a) serial na 8
xxmadzia7xx

No zgadzam się 6 odc był genialny ... Teraz jest mi to już obojętne z kim bd Nick też jest ok :))

ocenił(a) serial na 7
karo767

Tutaj: http://www.tvguide.com/news/jane-design-erica-1042971.aspx aktorka grająja Jane mówi o jej relacjach z facetami. Odniosłam wrażenie, że jest cień nadziej dla Billy'ego.