PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623408}
7,2 3,9 tys. ocen
7,2 10 1 3878
Jane by Design
powrót do forum serialu Jane by Design

Nickiem, Jeremym, a może z Billym?? xD
zapewne ktoś jeszcze się do obsady nawinie, kto zakręci się wokół Jane :)

Sharpay_2

oby Nick;)

madziulam1994

A Billy?? No chyba nie zostanie z Lulu? Znaczy nie wróci do niej..

Sharpay_2

ja tam wole Billiego :)) Bardziej do siebie pasują

madziulam1994

Oby Billy. Jane ma taki skarb koło siebie i go nie widzi ... jak narazie :) Billy Nutter (jej przyjaciel) jest grany przez Nick'a Roux'a ;)

Sharpay_2

Ja chce żeby była z Billim... fajny jest

logosia111

y.. ale mi się nic nie pomyliło i Nick to jest ten blondyn jej przyjaciel tak?;p bo jego chyba najbardziej lubię;) a z kim ona będzie to mi chyba wszystko jedno ;)

madziulam1994

ten przyjaciel to Billy :D

Sharpay_2

OOoo A myślałam ,że tylko ja jestem za Billim:>

cocoatea

myślałam tak samo :)) mam nadzieje, że kiedyś będą razem ^^

karo767

po "znakach" w serialu to myślę, że będą kiedyś razem ;)

paulina_skiba

no właśnie tak mi coś nie grało.. to w takim razie błąd jest na zdjęciach?

madziulam1994

nie nie, to są imiona aktorów ;))

karo767

Ja sądzę, że będzie z każdym przez chwilę xD Jeżeli serial będzie trwał oczywiście wystarczająco długo... ;)

kwiatuszekk14

ja tez tak myślę ale na koniec i tak chyba bd z Billim tzn mam taka nadzieję :))

karo767

Też mam nadzieję że z Billym ;)

maja136

W drugim odcinku Jane powiedziała do Billy'ego "Do it" kiedy byli blisko siebie. Miała na myśli to, że ma ją zapiąć, ale widząc ich spojrzenia, hmm...

qlenaa

tez zwróciłam na to uwagę :))

qlenaa

Podobała mi się ta scena, chyba z dwa razy ją przewijałam :D I jestem za Billy & Jane.

Sharpay_2

Jestem w mniejszości, ale ja mam nadzieję, że z Nickiem ;)

theHoliday

osobiście wybrałabym Nicka, ale Billy i ta jego grzywa.... mrau:D

Sharpay_2

Billy jest moim zdaniem świetny jako przyjaciel. Ale jako chłopaka Jane trudno mi go sobie wyobrazić ;D

theHoliday

Zgadzam się z wami ta scena wymiata jak na razie..ciekawe jak się to wszystko dalej potoczy..też mam nadzieję że bd z Billym ale najpierw pewnie coś pokręcą jak to zwykle robią , pewnie bd najpierw z Nickiem później z Jerrym a na koniec z Billym wyznają sobie miłość haha ^^...a jej matką pewnie będzie Grey i to po niej odziedziczyła ten talent ;d

blackberry123

Co do tej matki - to prawdopodobnie masz rację ;)

Sharpay_2

To ja się wyłamię i powiem, że z Jeremym :)

Poolaxoxo

też myślę, że będzie z jeremym; pewnie go sprowadzi na dobrą drogę ;)

Sharpay_2

Ja bym wybrała Billy'ego, jest świetny :)

Z kim będzie Jane jakoś narazie nie ma dla mnie znaczenia, pasuje zarówno do Billy'ego jak i do Nicka.

Sharpay_2

Ja tak jak większość jestem za Billym :D Ale coś czuję, że mimo wszystko stanie na Jeremym ;/

Chimcharo

ja Jeremy'ego nie lubie za to że ogląda się za Jane i ją podrywa a cały czas sypia z Indią. A Nick jest takim troche jak to ujął Billy bezmózgim mięśiakiem ;) Czyli Billy + Jane ^^ Jeszcze lubie scene kiedy ona wychodzi przebrana z samochodu a Billy się tak na nią zapatruje z podziwem w oczach ;D

Dreamy_Girl

Ja mam dziwne przeczucie, że Billy okaże się gejem, i że szansa na jego związek z Jane przepadnie :< No ale nie tracę nadziei :D

Chimcharo

Gejem? Nie, nie sądzę ;) Wtedy chyba nie spotykałby się z Lulu, a jego uczucie do niej wydaje się być szczere. Chociaż w sumie gdyby okazał się gejem to serial zdecydowanie stałby się o wiele ciekawszy, przynajmniej dla mnie, bo mogliby wprowadzić jakiś wątek homoseksualny ;D Ale to nie ten typ serialu, więc mimo wszystko wydaje mi się, że sprawy nie przybiorą tak pomyślnego dla mnie obrotu...

theHoliday

No niby tak, ale cały czas mam wrażenie, że coś ukrywa :) Zawsze może być bi :)

Chimcharo

Może ukrywa swoje uczucia do Jane? Może coś do niej czuje, co wydawało mi się w niektórych scenach, jak na nią patrzał. A spotyka się z Lulu bo np myśli że z Jane nic nie będzie bo ona ma go tylko za przyjaciela, i jakoś chce się wyzbyć swoich uczuć.

zane_d

Obyś miała rację :) Bardzo chciałbym, żeby byli razem :D

To jest chyba jeden z niewielu seriali, w którym nie można być pewnym, z którym chłopakiem w końcu będzie główna bohaterka :D

Chimcharo

ja też mam taką nadzieję ;))

Sharpay_2

Mam nadzieję że Nick , jest super <3 . :D Billy też fajny , ale jakby byli parą a potem zerwali to nici z przyjaźni :) Jeremy ma za wiele dziewczyn :] Nick , Nick , Nick <3

Sharpay_2

Na tym: http://www.youtube.com/watch?v=Ur6vnLHcMYk&feature=related promo Jane jest całowana przez Nicka. Jeśli cały serial ma w pewien sposób nawiązywac od "Diabeł ubiera się u Prady", Jeremy może byc odpowiednikiem Christiana, z drugiej strony Gray ma coraz mniej wspólnego z Mirandą, więc nigdy nic nie widaomo. Osowiście właśnie wolałabym Jeremy'ego, ale pewnie wybrankiem serca Jane zostanie Nick.

Lucjannna

ja i tak wole Billyego zawsze bd na 1 miejscu .... na drugim Nick więcej opcji nie może być :))

karo767

po 6 odcinku, który przed chwilą obejrzałam, to mam nadzieję, że z Nickiem :) *_* z Billym też byłoby ok, ale on bardziej mi odpowiada jako przyjaciel. Aktor, który gra Nicka jest po prostu nieziemski :) Zazdroszczę Jane ;D

xxmadzia7xx

No zgadzam się 6 odc był genialny ... Teraz jest mi to już obojętne z kim bd Nick też jest ok :))

karo767

Tutaj: http://www.tvguide.com/news/jane-design-erica-1042971.aspx aktorka grająja Jane mówi o jej relacjach z facetami. Odniosłam wrażenie, że jest cień nadziej dla Billy'ego.