Witam! Poszukuję osoby posiadającej informacje na temat filmu "JANOSIK" reż. Jerzy Passendorfer, scen. Tadeusz Kwiatkowski rok prod. 1974 w rolach gł. Marek Perepeczko, Ewa Lemańska, Bogusz Bilewski.
Interesują mnie wszelkie szczegóły dotyczące produkcji (informacje n.t. miejsc gdzie kręcono film, ciekawostki z planu, informacje o aktorach). Mogą to być wycinki z gazet itp. Za wszelkie informacje przekazane wyłącznie na: wojtekmarcin@poczta.fm będę bardzo wdzięczny. Poszukuję osób zafascynowanych tym filmem, którzy znają także historię jego produkcji.
Ponieważ mieszkam na Podhalu mogę zorganizować zlot osób zainteresowanych Janosikiem ze zwiedzaniem miejsc planu filmowego (Niedzica, Szczawnica). Pozdrawiam - Wojtek "Góral"
Witam Wojtku. Właśnie trafiłeś na prawdziwego pasjonata "Janosika" z 1974. Znam miejsca, w których kręcono film!!! Jeśli jeszcze Cię to interesuje, proszę o kontakt: femini8@o2.pl Tomasz.
Cze.sc Wojnek!Mam na imię Asia i równiez jak ty linteresuje się tym filmem widze ,ze mamy wspólny język.Mieszkasz na Podhalu a w jakiej miejscowośc.Podaje tobie moją strone internetową może się umówimy asiarybcia79@o2.pl