PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35864}
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 39899
6,0 10 krytyków
Janosik
powrót do forum serialu Janosik

Absolutny klasyk pod względem polskich seriali... wspaniałe górskie krajobrazy , zdjęcia Stefana Pindelskiego , muzyka Jerzego Matuszkiewicza i świetne role Pyrkosza Bilewskiego Kociniaka Czechowicza i Perepeczki... Mogę oglądać ten serial na okrogło nigdy mi się nie znudzi... Ku mojej radości znowu jest emitowany w telewizji. I jeszcze ostatnia scena z ostatniego odcinka : zawsze się przy niej wzruszam.. 10 na 10 i koniec tematu

lukasz010793

Masz w 100% rację. Wszystko w serialu jest genialne.Ponadczasowe Arcydzieło pośród seriali.............

użytkownik usunięty
lukasz010793

Oglądałem go jak byłem mały. Świetny klimat i świetni aktorzy. Miałem go nawet na kasecie, z tym że była to wersja skrócona.

ocenił(a) serial na 8

Ja mam cały serial na płytach dvd i film kinowy też mam na dvd. A wcześniej jeszcze nagrywałem wszystkie odcinki serialu na kasety wideo. Taki ze mnie fan!

ocenił(a) serial na 8
lukasz010793

janosik , maryna , kwiczoł i pyzdra na zawsze pozostaną w mojej pamięci. Fajnie , że często puszczają w TV , bo co nie leci to lubię sobie oglądnąć odcinek.

ocenił(a) serial na 10
lukasz010793

Najlepszy polski serial niema lepszego.Świetni aktorzy, moja ocena 10 na 10

ocenił(a) serial na 9
lukasz010793

Masz rację. Tego po prostu nie da się przeoczyć. Doskonała muzyka - słucham jej z przyjemnością nie tylko oglądając serial.