Ta Janosikowa jaskinia ma kipeską senografię
Widać że to sztuczne i mało chwytliwe
Co tam kiepskascenografia jaskini wobec świetnej gry aktorskiej pięknej muzyki genialnych dialogów i zjawiskowych krajobrazów :P :)
Jak się nie ma czego przyczepić, to się czepia bzdetów. Polska małostkowość. Polakom zawsze będzie coś przeszkadzało. Ech.....
Ja właśnie i za to lubię ten serial. Za ślady po szczepionce przeciw ospie na rękach aktorów, zegarek na ręce widoczny raz podczas bójki, czy czasami plastikowe guziki w koszuli Maryny, i że cały majątek murgrabiego to jedna wioska i tak dalej. To tworzy klimat tego jednak bardzo udanego serialu.
Ja żądnego sikora czy sladów po szczepionce nie zauważyłem
Co do guzików to chyba były drewniane
Co jak co, ale dekolt Maryny mam dokładnie obejrzany i raz pod szyją miała zwykły biały plastikowy guzik. Bankowo. Broń boże się nie czepiam serialu.
mi się serial podoba aczkolwiek sceny walki są za proste i mało brutalne, nie ma to jak położyć austriackiego żołnierza piechoty liniowej rękami. tak wiem, że serial ma sporo lat, ale w krzyżakach lepiej to wyglądało.
konstruktywna krytyka i profesjonalna ocena. teraz możesz wrócić do obkręcania patyczka swoim kolegom z gejowni
To nie jest żadna kiepska scenografia, tylko cholernie realistyczna. A co ty byś chciał, żeby w tej jaskini bylo ?
Gdzie jest generał kręcony był bez żadnych scenografii
Filmowcy po prostu weszli i nakręcili
Kiedyś czytałem wywiad z Jerzym Turkiem