PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165235}

Jayce i gwiezdni Wojownicy

Jayce and the Wheeled Warriors
1985 -
7,7 186  ocen
7,7 10 1 186
Jayce i gwiezdni Wojownicy
powrót do forum serialu Jayce i gwiezdni Wojownicy

jka by tak pzreniesc tę bajkę na ekrany kin to by było to szkoa ze żadna stacja jje nie emituje tylko zalewa nas pierdołami lub nic wartymi serialikami typu plebania i nudny juz klan :(

ocenił(a) serial na 10
Seba_23

jakby ktos mial w avi to prosze o kontakt ilidan85@o2.pl ;) tez tesknie za ta bajeczka :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Seba_23

Co za wieczór odnalzałem 3 ulubione bajki z dzieciństwa... JAYCE, SZAGMA, ULYSSES 31 :-) to były czasy.... klasyka.

MartineS__

"Jayce i wojownicy" jak to mawiałem od malca,jest to moim zdaniem najlepsza bajka lat 80-tych jaką kiedykolwiek zrobili.Kiedyś widziałem parę odcinków na VHS-ie i do tej pory nie przestałem tej bajki lubić.Jednak nie wszystkie odcinki przypadły mi do gustu(co widać było,że kolejne odcinki były robione "inną kreską").Jeszcze jedno:kto wpadł na to by robić ten serial wraz z wyjściem zabawek (po porażce zabawek zaprzestano emisji odcinków,a podkreślam,że SERIAL NIE MA ZAKOŃCZENIA,nie wiadomo czy Jayce pokonał Saw Bossa,czy zjednoczył się z Audricie i połączyli amulety zabijając przy tym Saw Bossa i jego podwładnych.Na koniec mam tylko jedno zdanie:NIECH KTOŚ SIĘ Z TĘ BAJKĘ WEŹMIE ROZPOCZNIE PRACĘ NAD DRUGIM SEZONEM

MartineS__

Witam
Masz może te odcinki po polsku. Daj znać napewno sie dogadamy:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
soldner89

podpisuje się pod "ps." ręcami i nogami, cieszę się, że są inni podzielające moje zdanie. Świetne wspomnienia i po prostu majstersztyk w openingu - lata 80 pełną gębą!!!

Seba_23

Kiedyś za malca było mi dane widzieć jeden, dosłownie JEDEN odcinek i do tej chwili nie miałem pojęcia co to właściwie było. Ta kreskówka to jedno z moich najwcześniejszych wspomnień, wywarła na mnie niesamowite wrażenie. Ma w sobie to zaje....te coś, za co kocha się kreskówki. Masakra xD

truvneeck

Dokładnie jak przedmówca w dzieciństwie widziałem tylko JEDEN odcinek u znajomego na VHS i tak zapadł w pamięć, że szok. Szczególnie motyw muzyczny w intro xD szkoda tylko, że już żadna stacja tv nie emituje tak wspaniałej oldschool-owej bajki...

Seba_23

Na TV6 leci Inspektor Gadżet... ale są też dwa(!!) bardziej prestiżowe seriale:Sailor Moon i M.A.S.K.

ocenił(a) serial na 8
Seba_23

Ranyy znowu chce mi się płakać ze szczęścia. XD Wczoraj ledwo co odważyłam się wreszcie obejrzeć stare dobre Robotixy (Robotix Skalor - Planeta robotów) a dzisiaj co ?! Odnaleziona 2 produkcja bliska memu sercu, a miałam raptem nagrane tylko 4 epizody, które do dziś zapadły mi w pamięci łącznie z tytułową piosenką .
Podzielam rzecz jasna zdania przedmówców i cieszę się z samych pozytywnych opinii.

Swart_Storm

Kiedy i na którym to było

ocenił(a) serial na 7
giovanni50

Kolejny serial który do nas nie trafił, w TV go nie było, tylko część odcinków na giełdowych VHS, wtedy pt. tytułem "Kołowcy"...

Montago

Może by był jakby była moja alternatywa :)