jka by tak pzreniesc tę bajkę na ekrany kin to by było to szkoa ze żadna stacja jje nie emituje tylko zalewa nas pierdołami lub nic wartymi serialikami typu plebania i nudny juz klan :(
jakby ktos mial w avi to prosze o kontakt ilidan85@o2.pl ;) tez tesknie za ta bajeczka :D
Co za wieczór odnalzałem 3 ulubione bajki z dzieciństwa... JAYCE, SZAGMA, ULYSSES 31 :-) to były czasy.... klasyka.
"Jayce i wojownicy" jak to mawiałem od malca,jest to moim zdaniem najlepsza bajka lat 80-tych jaką kiedykolwiek zrobili.Kiedyś widziałem parę odcinków na VHS-ie i do tej pory nie przestałem tej bajki lubić.Jednak nie wszystkie odcinki przypadły mi do gustu(co widać było,że kolejne odcinki były robione "inną kreską").Jeszcze jedno:kto wpadł na to by robić ten serial wraz z wyjściem zabawek (po porażce zabawek zaprzestano emisji odcinków,a podkreślam,że SERIAL NIE MA ZAKOŃCZENIA,nie wiadomo czy Jayce pokonał Saw Bossa,czy zjednoczył się z Audricie i połączyli amulety zabijając przy tym Saw Bossa i jego podwładnych.Na koniec mam tylko jedno zdanie:NIECH KTOŚ SIĘ Z TĘ BAJKĘ WEŹMIE ROZPOCZNIE PRACĘ NAD DRUGIM SEZONEM
podpisuje się pod "ps." ręcami i nogami, cieszę się, że są inni podzielające moje zdanie. Świetne wspomnienia i po prostu majstersztyk w openingu - lata 80 pełną gębą!!!
Kiedyś za malca było mi dane widzieć jeden, dosłownie JEDEN odcinek i do tej chwili nie miałem pojęcia co to właściwie było. Ta kreskówka to jedno z moich najwcześniejszych wspomnień, wywarła na mnie niesamowite wrażenie. Ma w sobie to zaje....te coś, za co kocha się kreskówki. Masakra xD
Dokładnie jak przedmówca w dzieciństwie widziałem tylko JEDEN odcinek u znajomego na VHS i tak zapadł w pamięć, że szok. Szczególnie motyw muzyczny w intro xD szkoda tylko, że już żadna stacja tv nie emituje tak wspaniałej oldschool-owej bajki...
Na TV6 leci Inspektor Gadżet... ale są też dwa(!!) bardziej prestiżowe seriale:Sailor Moon i M.A.S.K.
Ranyy znowu chce mi się płakać ze szczęścia. XD Wczoraj ledwo co odważyłam się wreszcie obejrzeć stare dobre Robotixy (Robotix Skalor - Planeta robotów) a dzisiaj co ?! Odnaleziona 2 produkcja bliska memu sercu, a miałam raptem nagrane tylko 4 epizody, które do dziś zapadły mi w pamięci łącznie z tytułową piosenką .
Podzielam rzecz jasna zdania przedmówców i cieszę się z samych pozytywnych opinii.
Kolejny serial który do nas nie trafił, w TV go nie było, tylko część odcinków na giełdowych VHS, wtedy pt. tytułem "Kołowcy"...