PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628616}

Jeden gniewny Charlie

Anger Management
2012 - 2014
6,4 9,1 tys. ocen
6,4 10 1 9129
4,5 4 krytyków
Jeden gniewny Charlie
powrót do forum serialu Jeden gniewny Charlie

9/10!

ocenił(a) serial na 9

2 pierwsze odcinki jak najbardziej na poziomie, mój typ humoru, charlie sheen spisał się dobrze, obsada zgrana więc jak najbardziej polecam :)

ocenił(a) serial na 7
c0nscience

nic dodać niż ująć! ;) tobie też na początku pierwszego odcinka wydaje się że początek był takim nawiązaniem do TAAHM?

ocenił(a) serial na 9
Expendable91

Dokładnie ;) ale przeprowadzone raczej nie "na chama", tylko w formie żartu - mnie osobiście to raczej rozśmieszyło niż obraziło TAAHM ;]

ocenił(a) serial na 7
c0nscience

ja też padłem ze śmiechu i mnie też nie obraziło, a potem gatka o ferrari i domku nad plażą :D charlie wymiata i tyle, pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
c0nscience

No, pierwszy odcinek fajny. Humor o niebo wyżej niż w "Dwóch i pół", dużo ciekawych postaci, mam nadzieję, że będzie więcej scen z tą grupą jego. No i że też w humorystyczny sposób nieco poważniejsze tematy będą poruszane tak jak ten o przydatności studiów w pierwszym odcinku.
Ogólnie wiecie, nie ma to jak sitcom z Charlie Sheenem. Bardzo dobrze, że odszedł z poprzedniego serialu, tu lepiej pasuje, heh, taka komediowa wersja "Bez Tajemnic" :D

ocenił(a) serial na 7
Roy_v_beck

ja dwóch i pół polubiłem właśnie dzięki postaci sheena który pasował do tej roli idealnie. co do anger management to pewno można będzie ocenić jak będzie premiera polska albo po pierwszym sezonie - ale to moje takie spekulacje

ocenił(a) serial na 7
c0nscience

można już głosować