2 pierwsze odcinki jak najbardziej na poziomie, mój typ humoru, charlie sheen spisał się dobrze, obsada zgrana więc jak najbardziej polecam :)
nic dodać niż ująć! ;) tobie też na początku pierwszego odcinka wydaje się że początek był takim nawiązaniem do TAAHM?
Dokładnie ;) ale przeprowadzone raczej nie "na chama", tylko w formie żartu - mnie osobiście to raczej rozśmieszyło niż obraziło TAAHM ;]
ja też padłem ze śmiechu i mnie też nie obraziło, a potem gatka o ferrari i domku nad plażą :D charlie wymiata i tyle, pozdrawiam
No, pierwszy odcinek fajny. Humor o niebo wyżej niż w "Dwóch i pół", dużo ciekawych postaci, mam nadzieję, że będzie więcej scen z tą grupą jego. No i że też w humorystyczny sposób nieco poważniejsze tematy będą poruszane tak jak ten o przydatności studiów w pierwszym odcinku.
Ogólnie wiecie, nie ma to jak sitcom z Charlie Sheenem. Bardzo dobrze, że odszedł z poprzedniego serialu, tu lepiej pasuje, heh, taka komediowa wersja "Bez Tajemnic" :D
ja dwóch i pół polubiłem właśnie dzięki postaci sheena który pasował do tej roli idealnie. co do anger management to pewno można będzie ocenić jak będzie premiera polska albo po pierwszym sezonie - ale to moje takie spekulacje