PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628616}

Jeden gniewny Charlie

Anger Management
2012 - 2014
6,4 9,1 tys. ocen
6,4 10 1 9127
4,5 4 krytyków
Jeden gniewny Charlie
powrót do forum serialu Jeden gniewny Charlie
kubalson

No spoko, ale dlaczego zakładasz 3 tematy? Czy tak trudno napisać swoje żale w jednym?

ocenił(a) serial na 7
kubalson

hehe ... z reguły jak coś mi sie nie podoba to staram sie to uzasadnić. Dyskusja nie ma sensu

ocenił(a) serial na 1
maxns

1.Koszmarne, ale to koszmarne śmiechy w tle.
2.Shenn jest już niestety za stary, i wyniszczony wódą, żeby grać gościa na którego wszystkie dupy lecą.
3.Żałosne nawiązania do poprzedniego serialu (ale to kwestja gustu).

ocenił(a) serial na 7
sasquatch_2

no... i tu przynajmniej podane zostały powody :)
1 Co do tych smiechów w tle ... szczerze to nie zwróciłem na nie uwagi ale pewnie teraz sie nim mocniej przysłucham :)
2 To prawda jest stary i wyniszczony ale mimo wszystko to dalej ten sam Shenn
3 I fakt te nawiazania do poprzetniego serialu ale własnie to mi sie podoba (jak powiedziales .. kwestia gust)

Przyznac jednak musze ze po pierwszych trzech odcinkach miałem już go nie oglądać ... jakoś mnie nie wciągnął ale ze miałem na kompie pozostałe 6 odcinków to postanowiłem dokonczyć i o dziwo (jak dla mnie) się rozkręcił. Cóż nie jest to jakaś rewelacja ale da sie oglądać.
Pozdrawiam

sasquatch_2

kwestja? to chyba tyle na temat...

ocenił(a) serial na 1
EastJudas

Kolejny gimbus zaopatrzony w słownik ! Tak bywa jak się robi kilka rzeczy na raz, ty tylko odrabiasz lekcje !

sasquatch_2

Lekcje już mam dawno za sobą, jak widać ty jeszcze nie... Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 1
EastJudas

Odczep się dzieciaku ! Każdy idiota wiedziałby, że "kwestja" to błąd wynikający z pośpiechu, a nie analfabetyzmu ! Spadaj, nie pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 7
kubalson

Rzecz gustu powiedział pies liżąc dupę kotki;)

gdynia_master

Jak jest ocota to i pies kota wyłomota

kubalson

ochota