PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628616}

Jeden gniewny Charlie

Anger Management
2012 - 2014
6,4 9,1 tys. ocen
6,4 10 1 9129
4,5 4 krytyków
Jeden gniewny Charlie
powrót do forum serialu Jeden gniewny Charlie

Ktoś mógłby mi opisać co to za serial? O czym on jest?

Tymonello

to jest serial mało śmieszny, robiony na siłę żeby poprawić nastrój Charliego Sheena.

ocenił(a) serial na 5
kubalson

niestety ale kubalson ma rację - jest dość słaby choć może spodoba się "fanom" Sheena

ocenił(a) serial na 3
gorczi89_2

spodziewałem się czegoś więcej od Sheena

Tymonello

To takie dwóch i pół minus półtora :)

Charlie jest niemal tą sama postacią co w dwóch i pół - czyli facet który ma trochę kasy (choć mniej niż Harper) i lubi często zmieniać panienki. Zamiast pisania Jingli prowadzi grupową terapię dla osób które nie radzą sobie z gniewem.

Jak dla mnie serial ok - lepszy niż nowe dwóch i pół z Kutcherem, ale słabsze od dwóch i pół z sheenem.
brakuje szczególnie takiego kogoś w rodzaju małego Jake'a który by od czasu do czasu zagiąłby charliego.
Charlie w serialu ma córke - jednak ona nie jest w ogóle śmieszna - równie dobrze mogłoby jej nie być.

Coyotman

Może ja jestem dziwny, ale wolę Kutchera od Sheena. I tak gwiazdą w Dwóch jest Alan.

ocenił(a) serial na 7
Tymonello

Serial "Anger Management" jest luźno oparty na komedii z 2003 roku znanej w Polsce pod tytułem "Dwóch gniewnych ludzi", w której wystąpili Adam Sandler i Jack Nicholson.

Tymonello

ostatnio gdy przypadkiem trafiłem na nowy odcinek w CC to Charlie obracał jakąś laske i myślałem że oglądam 2.5. Dopiero po około 5-10 minutach zorientowałem że to Gniewny Charli, jak przyszła jego córka. W niektórych momentach oba seriale są nie do odróżnienia

grpo30

Mieszkanie w pierwszym odcinku te same co Joeya. Toczka w toczkę.