niestety ale kubalson ma rację - jest dość słaby choć może spodoba się "fanom" Sheena
To takie dwóch i pół minus półtora :)
Charlie jest niemal tą sama postacią co w dwóch i pół - czyli facet który ma trochę kasy (choć mniej niż Harper) i lubi często zmieniać panienki. Zamiast pisania Jingli prowadzi grupową terapię dla osób które nie radzą sobie z gniewem.
Jak dla mnie serial ok - lepszy niż nowe dwóch i pół z Kutcherem, ale słabsze od dwóch i pół z sheenem.
brakuje szczególnie takiego kogoś w rodzaju małego Jake'a który by od czasu do czasu zagiąłby charliego.
Charlie w serialu ma córke - jednak ona nie jest w ogóle śmieszna - równie dobrze mogłoby jej nie być.
Serial "Anger Management" jest luźno oparty na komedii z 2003 roku znanej w Polsce pod tytułem "Dwóch gniewnych ludzi", w której wystąpili Adam Sandler i Jack Nicholson.
ostatnio gdy przypadkiem trafiłem na nowy odcinek w CC to Charlie obracał jakąś laske i myślałem że oglądam 2.5. Dopiero po około 5-10 minutach zorientowałem że to Gniewny Charli, jak przyszła jego córka. W niektórych momentach oba seriale są nie do odróżnienia