PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628616}

Jeden gniewny Charlie

Anger Management
2012 - 2014
6,4 9,1 tys. ocen
6,4 10 1 9127
4,5 4 krytyków
Jeden gniewny Charlie
powrót do forum serialu Jeden gniewny Charlie

P.S.

ocenił(a) serial na 6

Fajnie się nowego Charliego ogląda. Takie 21 minut przerywnika w ciągu całego dnia. Pierwsze 2-3 odcinki raczej słabe, potem już daje radę.
Trochę może przeszkadzać wyraźna i sztuczna nachalność na seks Kate, jednak ogólnie serial na plus.
Będzie druga seria? Szukał ktoś jakichś informacji na ten temat?

ocenił(a) serial na 6
Apiseq

Taka jeszcze dygresja, pani Selma Beitner strasznie przypomina mi Zooey Deschanel. Przynajmniej patrząc na niektóre zdjęcia. Oglądając serial myślałem nawet, że to gra "ta właśnie aktorka", a tu po prostu dwie takie podobne dziewczyny. Porównajcie zdjęcia, nawet na filmweb.

Apiseq

Słyszałem od kogoś, że podobno ma być 10 sezonów :D ale czy naprawdę to nie wiem.

ocenił(a) serial na 4
Apiseq

Coś znalazłem na dwóch amerykańskich stronach z zamówieniu 90 odcinków.
"After a 10-episode summer run, Sheen’s comeback comedy, Anger Management, has been granted a 90-episode order. Production will resume Sept. 24, with new episodes premiering in January. The show's writing staff has been back at work since early July."
Na imdb tez już jest że w 2013 ma być drugi sezon.

ocenił(a) serial na 6
Apiseq

a ja obejrzałem 5 odcinków i dałem sobie spokój. zdecydowany słaby humor. jeśli chodzi o aktorstwo, to nie pasuje mi tu Jennifer (była żona Charliego) - jej postać jest jakaś taka płaska, bez wyrazu