PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628616}

Jeden gniewny Charlie

Anger Management
2012 - 2014
6,4 9,1 tys. ocen
6,4 10 1 9129
4,5 4 krytyków
Jeden gniewny Charlie
powrót do forum serialu Jeden gniewny Charlie

Premiera lada dzień

ocenił(a) serial na 10

Mało brakło, a zapomniałbym o premierze nowego serialu Charliego Sheena. Przez przypadek trafiłem na ten krótki, kilkusekundowy zwiastun, który oprócz trumny z 2 n' a half men nic nie przedstawia. W sumie to trumna wystarczy, nie ma nic lepszego niż "podkurzenie" byłego pracodawcy. Chciałem użyć słowa podjudzenie, ale jeszcze dostałoby mi się od Lorre'a ;) Za trzy dni (od dnia napisania posta) ujrzymy nowego, trzeźwego Sheena, który powrócił na studia i zdobył dyplom. Myślałem, że pan Estevez będzie pacjentem, a tu boom, Sheen zostaje terapeutą, kimś kto ma pomagać w rozwiązywaniu problemów z nałogami etc. O ironio. Najbardziej podoba mi się, że postać znów w akcie urodzenia ma podane jego prawdziwe imię, tak jak było w Men. W amerykańskich sitcomach jest to zabieg często spotykane, ale głównie kiedy aktor jest współtwórcą serialu. W tym przypadku? Wydaje mi się, że znów chodzi o to aby dopiec CBS, ale co ja tam wiem. Nie mogę się doczekać, uwielbiam filmy z Sheenem i mam nadzieję, że i w tej produkcji ujrzymy pierwiastek jego prawdziwego charakteru i podejścia do życia.

KasekG

Mam nadzieję, że serial odniesie sukces, a Lorre po prostu wybuchnie ze złości. Ostatni sezon Two and a half oglądałem, ale z Kutcherem serial już nie ma tej ikry co kiedyś. Nie wiem dlaczego postać Jake'a zrobiła się taka beznadziejna.

ragefan

zgadzam się z toba całkowicie. Wyrzucenie sheena i kontynuacja serialu z kutcherem to jak zamiana mercedesa na malucha. jake był najlepszy w pierwszych sezonach poniewaz bardziej smieszą dzięciece komentarze. A co do serialu Anger mangement to obejrzałem 2 odcinki i jestem pod wrażeniem, dowcip mogliby bardziej rozwinąc ale jak na sam poczatek jest OK. CBS niech żałuje że nie dali dokończyc tych 8 odcinków charliemu w 9 sezonie dwóch i pół.