PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628616}

Jeden gniewny Charlie

Anger Management
2012 - 2014
6,4 9,1 tys. ocen
6,4 10 1 9129
4,5 4 krytyków
Jeden gniewny Charlie
powrót do forum serialu Jeden gniewny Charlie

... mam nadzieję, że Sheen zdaje sobie z tego sprawę. Jedyne wyjście- że Charlie podkręci te następne odcinki

użytkownik usunięty
kubalson

Mam podobne zdanie wcale nie śmieszny nie ma porównania do Dwóch i Pół 3/10

ocenił(a) serial na 7
kubalson

A pomyslales ze moze nie ma smieszyc (az tak) lub tak jak Two and a half men, On nie jest i nie mialbyc taki jak two and a half men, Ludzie porownujacy go z dwoch i pol mnie wkur*iaja poniewaz to jest bledne.

Mr_Krytyk

To byłby pierwszy w historii przypadek, w którym komedia ma nie śmieszyć :)

ocenił(a) serial na 7
kubalson

Owszem serial nie jest zbyt śmieszny, w sumie oglądam go tylko dla Charlegio z nadzieją, że kiedyś się rozkręci ;)

użytkownik usunięty
Maciek1357

faktycznie nie jest typową komedią z Comedy Central, dziwi mi, że ten serial wciągnął już tak wielu widzów, choć złapałam się na tym, że wole go od nowych odcinków dwóch i pół z Ashtonem K.

ocenił(a) serial na 2
kubalson

Nie śmieszy, ale jest kasa więc to jest najważniejsze

ocenił(a) serial na 6
kubalson

Post jest z lipca 2012, więc może napiszę, że drugi sezon jest dużo lepszy, a tak od połowy 2-giego już się naprawdę fajnie ogląda. Nie jest to komedia przy której będziesz płakać i ryczeć ze śmiechu a bardziej się uśmiechniesz kącikiem ust. Odcinek z Lohan świetny :P Jeśli utrzyma się tendencja wzrostowa do końca 2-giego sezonu to podnoszę ocenę serialu na 7/10, a u mnie to całkiem sporo :P

Apiseq

Muszę przyznać rację, odcinek z Lindsay naprawdę dobry ;)) oby tak dalej.

Apiseq

Przyłączam się. Odcinek z Lohan póki co najlepszy. Ma babka dystans do siebie:)

kubalson

nie tak jak Dwóch ale sa znakomite wstawki odnoszace sie do tego serialu jak np. Charlie przychodzi w "swojej" koszuli do Patricka i wyrzuca koszule "bo i tak mial sie jej pozbyc" Genialna scena ! :D

ocenił(a) serial na 2
kubalson

generalnie ten serial jest żenujący, a bohaterowie irytujący, scenariusz jest godny politowania a sheen niech idzie już lepiej ćpać do piwnicy.