... mam nadzieję, że Sheen zdaje sobie z tego sprawę. Jedyne wyjście- że Charlie podkręci te następne odcinki
A pomyslales ze moze nie ma smieszyc (az tak) lub tak jak Two and a half men, On nie jest i nie mialbyc taki jak two and a half men, Ludzie porownujacy go z dwoch i pol mnie wkur*iaja poniewaz to jest bledne.
Owszem serial nie jest zbyt śmieszny, w sumie oglądam go tylko dla Charlegio z nadzieją, że kiedyś się rozkręci ;)
faktycznie nie jest typową komedią z Comedy Central, dziwi mi, że ten serial wciągnął już tak wielu widzów, choć złapałam się na tym, że wole go od nowych odcinków dwóch i pół z Ashtonem K.
Post jest z lipca 2012, więc może napiszę, że drugi sezon jest dużo lepszy, a tak od połowy 2-giego już się naprawdę fajnie ogląda. Nie jest to komedia przy której będziesz płakać i ryczeć ze śmiechu a bardziej się uśmiechniesz kącikiem ust. Odcinek z Lohan świetny :P Jeśli utrzyma się tendencja wzrostowa do końca 2-giego sezonu to podnoszę ocenę serialu na 7/10, a u mnie to całkiem sporo :P
nie tak jak Dwóch ale sa znakomite wstawki odnoszace sie do tego serialu jak np. Charlie przychodzi w "swojej" koszuli do Patricka i wyrzuca koszule "bo i tak mial sie jej pozbyc" Genialna scena ! :D