PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98660}

Jeremiah

2002 - 2004
7,6 515  ocen
7,6 10 1 515
Jeremiah
powrót do forum serialu Jeremiah

Jeramiasz

ocenił(a) serial na 10

Serial ubili bo był troche za inteligentny i pełne podtekstów dla zwykłego zjadacza pizzy...
No i nie wspominając ze jest miejscami bardzo antyamerykański..

W USA ubili go po półtorej sezonu... To że możemy obejrzeć go w całości zawdzięczmy jednej z kanadyjskich stacji ktora go doemitowała...

ocenił(a) serial na 6
smokjaxa

no i naszczescie ma zakonczenie i nie jest urwany

polecam tez, calkiem milo sie oglada

ocenił(a) serial na 9
matlas

dopisuje sie do pozytywnej opini...
bardzo milo sie oglada

rafael_0210

obejrzalem wlasnie caly serial w jakies 4 dni, mimo slabej jakosci i niskiego budzetu serial sie fajnie oglada i ogolnie bardzo mi sie podoba(l), troszke mnie rozczarwowalo zakonczenie, myslalem ze pokaza cos wiecej, np. 1 year later jak wyglada sytuacja na swiecie czy cos
no ale i tak spoko i wysoka nota dla tego serialu :D

ocenił(a) serial na 9
Keremere

Jeden z lepszych seriali jakie oglądałem. Fajnie, że nie jest wydłużanym bez końca tasiemcem i ma "normalne" zakończenie, bo to teraz rzadkość :)

olo122

dobrze by było jakby ktos mi wytłumaczył czy film wyjaśni idiotyczny problem braku w tym świecie różnych rzeczy - nie chce mi sie wierzyc że asortyment wszystkich sklepów, hipermakretów nagle znikł - mysle ze takich np telewizorów czy radio było więcej niż tych dzieci na świecie w ogole zostało - wystarczy pierwsza lepsza fabryka. Brak surowców rozumiem - ale przedmiotów codziennego użytku nie barłdzo....tego sie przecież nie je i gdzieś leżeć musi ;)

Blasi

a no i te zdemolowane miasta tez nie wiem czemu tak wyglądają - przeciez to nie była bomba atomowa tylko wirus zabijajacy ludzi.

ocenił(a) serial na 9
Blasi

Powiem tak... na sile znajdziesz niedociagniecia w kazdym serialu i filmie.
Odpowiedz jest przeciez w jednym z odcinkow.. i to chyba powtarzana kilka razy. Starsza mlodzierz po zarazie palila szkoly i demolowala co sie dalo... A ze nie bylo wtedy ani strozow prawa (czy Policji) ani Strazy pozarnej, wiec palily sie cale miasta.
Nie sadze aby akurat problem z telewizorami byl AZ tak wazny zeby sie na tym skupiac w serialu. Nie bylo pradu, wiec po grzyba im telewizory... ( w jednym odcinku byla wioska gdzie facio pedalowal i tam ogladali 'Big Brothera')
Nie potrawie przytoczyc teraz konkretnego odcinka do tych faktow.

Nie mieszajac dalej... Gdyby chcieli wyjasniac, jak wyglada kazdy aspekt zycia, to serial mialby z 15 sezonow. Jednak nie o to w tym biega.. prawda?

PS. Swoja droga... jeden sezon wiecej by nie zaszkodzil ;)

Pozdrwiam

Goltor

no w sumie pierdół się czepiam - jestem właśnie po pierwszym sezonie - cieżko było dojsc do konca bo środek sezonu był bardzo nudny.

Serial jest poprostu nierówny i jak się skonczyl 1 sezon to jakos nie czuje parcia by oglądać drugi - porpostu nie bardzo widze cjakie tam nowe tajemnice mogą się pojawić skoro już prakycznie wszystko wytłumaczyli.

Luke Perry jest beznadziejnym aktorem, ale można sie przyzwyczaić :)
Ta piosenka w czołówce drugiego sezonu - jejku jaka tandeta :D

Te pierdoły o ktorych wyzej pisałem to takie szczególiki, ale świadczące o nie do końca przemyślanym świecie - zapowiadało się falloutowo przez pierwsze odcinki, ale toczy się zbyt ckliwie...

Niemniej jednak skoncze ten serial... bo chociaż lepszy od mydlanej opery jaką jest Battlestar Galactica ;)

ocenił(a) serial na 5
smokjaxa

Na youtube znalazłem jedynie cztery odcinki pierwszego sezonu. Gdzie mogę obejrzeć resztę? Na blinkx tv wszystkie linki martwe. Szukałem oczywiście wydania DVD, bez sukcesu.

chemicznie_czysta_biel

Zobacz na Pirate Bay