PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620791}

Jess i chłopaki

New Girl
2011 - 2018
7,5 33 tys. ocen
7,5 10 1 33131
7,1 14 krytyków
Jess i chłopaki
powrót do forum serialu Jess i chłopaki

Miał ktoś przyjemność oglądać ten odcinek? :) Dzielimy się wrażeniami. :)

nelly321

Cece chyba zwariowała... biedny Schmidt :(

BlackberryPie

Mam nadzieję, że się w porę opamięta... niby wyglądała na szczęśliwą i zaskoczoną ale zauważyłam, że jak spojrzała na Schmidt'a to mina jej troszkę zrzedła... więc coś czuję, że może być coś w stylu uciekającej panny młodej... mam taka nadzieję :D

ocenił(a) serial na 7
nelly321

na pewno tak będzie. To spojrzenie było bardzo wymowne, no i powiedziała "że tego właśnie chciała" - czyli samego ślubu, a nie osoby, z którą ten ślub ma się odbyć. Ale na pewno skoczy po rozum do głowy, jestem dobrej myśli :)

ocenił(a) serial na 7
nelly321

Mina jej zrzedła bo kocha Schmidt'a, ale według mnie się boi, że on nie da jej stabilizacji, której ona tak bardzo pragnie. Koniec końców tak na pewno będą razem, ale było mi go strasznie szkoda, bo to nic miłego patrzyć jak kobieta którą kochasz zaręcza się z innym. W dodatku to moja ulubiona para.
Ogólnie mam wrażenie, że od jakiś 2-3 odcinków serial trzyma wyższy poziom i mógłby już taki zostać, bo jak dla mnie 2 sezon jest dość nierówny i dobre odcinki przeplatają się ze słabszymi, których jest niestety więcej.

ocenił(a) serial na 8
nelly321

Nie oszukujmy się, Schmidt na pewno będzie z Cece. Nawet jak wezmą ślub, a zapewne nie wezmą, bo się prawie nie znają i Cece spanikuje. Ale nawet jeśli, to przecież zawsze są jeszcze rozwody. Ktoś kogoś zdradzi. W ostateczności i tak i tak będą ze sobą. Ale to był chyba spoiler :D