PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620791}

Jess i chłopaki

New Girl
2011 - 2018
7,5 33 tys. ocen
7,5 10 1 33068
7,1 14 krytyków
Jess i chłopaki
powrót do forum serialu Jess i chłopaki

Co sądzicie o tej parze?
Kurde, z jednej strony chciałabym, żeby Schmidt zszedł się z Cece, bo uwielbiałam ich razem, ale
prawdę powiedziawszy nie widzę już ich przyszłości i coś mi się wydaje, że wyjdzie za tego
nieszczęsnego hindusa.. ale z drugiej, Elizabeth jest przeurocza. Mimo swojej tuszy ma coś w
sobie, oczarowała mnie, nie jest taka typowa i wydaje się ogarniać Schmidta :)

ocenił(a) serial na 7
biedroncia12

A ja wręcz przeciwnie, nie lubię jej. Ja rozumiem, że łączy ich wspólna przeszłość, maja jakiś tam sentyment itd. Ale ludzie się zmieniają i Schmidt też się zmienił i nie będzie już nigdy tym samym Olbrzymkiem co kiedyś. A Elizabeth nie kocha tego Schmidta tylko tego z przeszłości. Caly ich "związek" skupia się na tym, że ona go nieustannie próbuje zmienić, nic jej się w nim nie podoba, jaki to ma sens? Myślę, że szybko sobie zdadza sprawę z tego, że to co było już nie wróci.

lola881

Też jej nie lubię, jak ma na siłę go zmieniać to ja dziękuje, niech się wynosi :D

beeti95

Od czasu od kiedy się zeszli wciąż mi się wydaje że Schmidt przybiera na wadze : )

Tonsik

Ja również kibicuję Cece i Schmidtowi ale może postać Elizabeth wprowadzono w jakiś celu ? Np. żeby nauczyła Szmicia czegoś o życiu ? Nie jest piękna i powabna jak Cece ale jest prostolinijna. Zobaczcie, że Schmidt czasem zachowuje się dość powierzchownie - eleganckie garnitury, idealnie ułożone włosy, dobra zabawa, piękne kobiety i najlepiej żeby był na świeczniku. Cały czas usiłuje udowodnić sobie i otoczeniu, że już nie jest tym " grubasem "z przeszłości. A ja myślę, że wewnętrznie on cały czas nim jest.

Może dzięki Elizabeth przestanie się tak spinać. Kto wie może dzięki niemu ona też wyjdzie ze swej skorupy ?

Ewcia78

Też wydaje mi sie że ona ma go nauczyć czegoś, bo jak Schmidt był z Cece to cały czas uważał że na nią nie zasługuje, że jest gorszy i co ona robi z takim facetem jak on, więc może ta Elizabeth nauczy go że on też ma swoją wartość i wcale nie musi być idealny.