PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620791}

Jess i chłopaki

New Girl
2011 - 2018
7,5 33 tys. ocen
7,5 10 1 33068
7,1 14 krytyków
Jess i chłopaki
powrót do forum serialu Jess i chłopaki

Kilka pytań

ocenił(a) serial na 5

1. Czy w serialu są motywy gejowskie?
2. Czy poza główną bohaterką, są jakieś ciekawe postaci kobiece?
3. Czy serial jest jakiś oryginalny jak Jak poznałem waszą matkę czy Hoży doktorzy?

ocenił(a) serial na 6
MistrzSeller

Nie ma chyba gejów ale kojarzy mi się, że pojawiają się jakieś motywy... ale nie jestem pewna tego, niech ktoś inny potwierdzi ;)
Ciekawą postacią jest chociażby przyjaciółka głównej bohaterki wiec tak ;]
Moim zdaniem serial jest oryginalny i nie kojarzę jakiegoś innego bardzo podobnego do tego
Polecam obejrzeć pilota ;)

ocenił(a) serial na 9
MistrzSeller

1.sa jakies przyjaciolki jess lesbijki, ale wystepuja rzadko..
2.tak :)
3.moze jakis bardzo orginalny nie jest, ale naprawde warto zaczac ogladac.

ocenił(a) serial na 8
MistrzSeller

Koleżanki lesbijki, jak wyżej.
Cece, przyjaciółka Jess, ale absolutną mistrzynią jest NADIA :D (która pojawia się pod koniec pierwszego sezonu bodajże?)
Jest bardzo oryginalny. Bardzo, bardzo. I nie zrażaj się po pierwszych odcinkach, Jess trochę z początku irytuje, ale potem się ogarnia ;>

pigmejskipuszek

Powiem szczerze że próbuję dać szansę temu serialowi bo lubię Zooey z filmów, ale właśnie oglądam trzeci odcinek i dostaję szału.
Jak bardzo irytująca może być jej postać?
Chryste! :D
Jeśli potem będzie lepiej to okej.

ocenił(a) serial na 9
ntx

Jak ktoś nie lubi 'dziwaków' w normalnym życiu to 'New Girl' raczej nie dla niego :) Każdy z bohaterów ma inną osobowość, inne poglądy i problemy. Mnie osobiście w ogóle nie irytuje postać Jess, wręcz przeciwnie - uwielbiam ją :)

ntx

To samo myślałam na początku. Już miałam skończyć oglądać, ale w sumie ciesze się, że tego nie zrobiłam. :)

ocenił(a) serial na 8
MistrzSeller

1. Z tego co pamiętam motywów gejowskich raczej nie było, główna bohaterka ma za to przyjaciółki lesbijki
2. Tak oprócz głównej bohaterki są też inne ciekawe role kobiece jak np. wyżej wymienione lesbijki czy najlepsza przyjaciółka Jess, Cece. Poza tym pojawiają się bohaterki epizodyczne jak Caroline, Julia, Shelby czy Nadia.
3. Moim zdaniem serial jest dość nietypowy. Ma swój własny klimat a postacie w nim pokazane naprawdę dziwne :) Dlatego całość wypada dość specyficznie.