PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620791}

Jess i chłopaki

New Girl
2011 - 2018
7,5 33 tys. ocen
7,5 10 1 33069
7,1 14 krytyków
Jess i chłopaki
powrót do forum serialu Jess i chłopaki

Co sądzicie o epizodzie drugim? Ja uważam, że po bardzo dobrym pilocie twórcy mieli trudne zadanie, aby utrzymać wysoki poziom. Do pewnego momentu oglądając ten odcinek miałam wrażenie, że czegoś brakuje. Że Jess nie ma iskry, nowy lokator jakiś taki mało wyrazisty itd. Ale od momentu odzyskiwania rzeczy przez Jess bawiłam się bardzo dobrze. Widać, że rodzi się przyjaźń pomiędzy bohaterami. Odcinek gorszy, ale mi się podobał. Mam nadzieję, że New Girl wyrośnie na odpowiedniego konkurenta, który może zagrozić sitcomowm gigantom, którymi są m. in.: TBBT czy HIMYM.
Piszcie co sądzicie o drugim odcinku? Podobał się?

ocenił(a) serial na 8
chae

Mam podobne wrażenie - czegoś brakowało do momentu wycieczki do domu ex. Nowy lokator wciąż do mnie nie przemawia (co się stało z Trenerem? Był zdecydowanie najlepszy z całej trójki, zaskoczył mnie jego brak w 2 odcinku), ale mam nadzieję, że to się zmieni wraz z nowymi odcinkami. :) Pilot był genialny, tu już nieco gorzej - ale nie ma co oceniać, zobaczymy, jak rozwinie się to wszystko w kolejnych odcinkach. Na razie wciąż zapowiada się nieźle, a Zooey jest genialna, jak zawsze. ;D

caroll_in

Z tego co wiem, aktor, który grał Trenera miał jakieś inne zobowiązania.

chae

no właśnie Koucza zmienili , szkoda bo Damon Wayans Jr. był świetny w tej roli.

ocenił(a) serial na 7
chae

Jedyne czego mi brakowało w tym odcinku to Trenera - gdzie on jest? Ten nowy jest jak na razie kiepski, ale zobaczymy dalej ;) Tak poza tym to odcinek świetny.

ocenił(a) serial na 6
BeautyAndStupid

Aktor, który grał Trenera, miał jeszcze zobowiązujący kontrakt z innym serialem ("Happy Endings"), który pomimo dość słabych wyników oglądalności został jednak przedłużony przez stację na 2 sezon.

eLMaQ666

Trener był super, brakuje go, odc taki sobie, ale myślę ze serial ma potencjał:)

ocenił(a) serial na 7
eLMaQ666

Wielka szkoda. Według mnie jest najlepszym z chłopaków...

ocenił(a) serial na 8
chae

właśnie skończyłam oglądać i mnie też czegoś brakowało, ale po wizycie w domu zaczęłam się bawić. Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą równie dobre lub nawet lepsze.