PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620791}

Jess i chłopaki

New Girl
2011 - 2018
7,5 33 tys. ocen
7,5 10 1 33131
7,1 14 krytyków
Jess i chłopaki
powrót do forum serialu Jess i chłopaki

Promo finałowego odcinka http://www.youtube.com/watch?v=q7Ifsr8mMHc :)

lola881

Krzyk Nicka jest obezwładniający ;)

lola881

Mało Nicka i Jess pokazują, ale to nawet lepiej :) Nie mogę się już doczekać co dalej z nimi :), Mam nadzieję że do ślubu nie dojdzie :/

beeti95

Ja także, to już za bardzo stereotypowe...

ocenił(a) serial na 8
lola881

ja już chce 25 ;D

ocenił(a) serial na 10
Irys26

aaaaaaaaaaa obejrzalam odcinek:) przezajebisty!!!:) usmialam sie tak, ze mnie az boli brzuch:) Nick&Jess!!Nick&Jess!!Nick&Jess!!! :D Schmitd i Winston wymiatali:) w ogole wszyscy byli najlepsi:) czekam na 3 sezon z niecierpliwoscia:) przepraszam za te wykrzykniki ale no naprawde odcinek powalil mnie na kolana:) i ta chemia miedzy J&N no umre przez nich :)

UckerLove

Właśnie skończyłam oglądać i mam dokładnie takie same wrażenia jak ty :) Nie spodziewałam się, że Shivrang także kocha kogoś innego. Dobrze, że scenarzyści tak to wszystko rozegrali. Schmidt w momencie decyzji uciekł - tego nie dało się lepiej rozwiązać :D

lola881

Dobrze to rozwiązali, ale te odcinki są dla mnie za krótkie:D Mogliby dorzucic jeszcze z jedną scenę Nicka i Jess:) Martwię się, bo skoro teraz są razem to przez kolejny sezon na pewno coś się zepsuje. Cece to idiotka, nie rozumiem po co w ogóle sobie ten ślub wymyśliła, z kolesiem którego w ogóle nie zna. Najbardziej podobała mi się pierwsza scena jak wszyscy ustawiali się do zdjęcia i przekrzykiwali:D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

zgadzam sie:) odcinki sa zdecydowanie za krotkie :P i tez obawiam sie, ze cos sie zepsuje:( ale poki co ciesze sie, ze sa ze sobą:) scena ze zdj mega:) to spojrzenie Jess na Nicka:) jak dla mnie 10/10 :)

UckerLove

Zgadzam się, odcinek był trwał 40 minut i by nudny nie był :D Ten odcinek był super :D Też się boje że coś zepsują 2 3 sezonie ale teraz będę skakać z radości :D:D między nimi jest taka chemia, że nie mogę, a Schmidt uciekł przed podjęciem decyzji haha też dobrze :D Ale w 3 sezonie chce by Cece o niego zawalczyła :)

lola881

znacznie lepszy od poprzedniego! Jess i Nick już myślalam ze oboje obniosą się dumą, co było takie naciągane ale jednak oboje poszli po rozum do głowy

Winston wymiata, najlepsze kwestie, jak sam siedział w klimatyzacji :D
notabene, czemu on nie miał +1?

scena z 'decyzja' Schmidta byla REWELACYJNA, smialam sie i przewilalam ją 4krotnie.
w kazdym serialu przy takiej scenie robią cliffhanger a potem zmieniają scene albo cos dramatycznego typu "nie mogę och ach"
a tutaj rozwiązanie było przezabawne i akuratne :D

w sumie to mam nadzieje ze wybierze Elisabeth, on nad soba pracuje Cece tez powinna zanim ich spikną na dobre (w 3 sezonie)
wystarczy ze jedna dobrana para (J&N) bedzie miala wzloty i upadku zycia w związku
cece i schmidt - niech się dalej bawią w kotka i myszke

:D
ogolnie finałowy nie zawiódł

(czy tylko ja do 15 minuty zastanawialam sie kim jest Elaine, i czy to moze jakies prawdziwe imie Cece?)

carnation

Kiedy usłyszałam " Cotton Eye Joe " kawa poleciała na monitor :o)

ocenił(a) serial na 7
Ewcia78

Ja prawie zupę rozlałam :D świetny moment. Chyba wszystkie sceny z tego odcinka były rewelacyjne. Winston zmiażdżył system. I borsuk w kanale wentylacyjnym - ja nie wiem skąd oni biorą takie pomysły, ale są genialne :D N&J to będzie świetna para, mam nadzieje że będzie to fajnie rozwiązane :) Co do Schmidta - sama nie wiem, kogo wolę, żeby wybrał - od zawsze byłam za Cece, ale bardzo polubiłam Elisabeth, równa babka, taka normalna, zupełnie inna od jego dotychczasowych partnerek :P No w każdym razie nie mogę się doczekać trzeciego sezonu, a w oczekiwaniu pewnie ze dwa razy obejrzę pierwszy i drugi sezon ;)

ocenił(a) serial na 8
carnation

Finał niesamowity.
I taaaak! Też się zastanawiałam kim jest Elaine! ;) I dokładnie tak samo się zastanawiałam, czy to przypadkiem nie pełne imię Cece ;D

Na szczęście Nick i Jess w końcu razem. Dobrze, że oboje poszli w to. Uwielbiam ich razem! ;D

ocenił(a) serial na 9
carnation

Elaine to postać grana przez Taylor Swift.

Jane4

:D no co Ty powiesz

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 7
carnation

Winston nie miał +1 z tego samego powodu, z którego Schmidt też miał być sam. Zapraszali tak tylko osoby, które są poważnych związkach, było to wyjaśnione w którymś z poprzedzających odcinków :)

lola881

Świetny odcinek, ale się uśmiałam! Czekałam na parę Jess&Nick dosłownie od pierwszego odcinka, nareszcie :) Teraz czekam na Schmidt&Cece, widziałam, że większość fanów jest za Elizabeth ale ja od początku ich widziałam razem i koniec, pasuja do siebie :)

lola881

Genialny odcinek!! Niech ktoś mi powie tytuł piosenki, która leciała na koniec plis!

michal9403

zespół the vaccines - i always knew i będzie jeszcze jeden dodatkowy odcinek.

love_love

jeden. dodatkowy. odcinek?! :O

ocenił(a) serial na 8
BlackberryPie

Co to za herezje? Żadnego odcinka już nie będzie. 2 sezon miał owszem, 25 odcinków, czyli o 1 więcej, ale już przecież koniec, czekamy na wrzesień ;)

pigmejskipuszek

wczoraj na facebooku napisali, że będzie jeszcze jeden dodatkowy epizod z Jamie Lee Curtis.

ocenił(a) serial na 8
love_love

Epizod z Jamie Lee Curtis to 2x08 - Parents, a "encore" to po angielsku "bis".

ocenił(a) serial na 8
michal9403

a czy ktoś jeszcze wie jak się nazywa przedostatnia piosenka, która leci w tle gdy Nick siedzi przy barze?

olopogo

chyba chodzi o she drives me crazy.... nie pamiętam zespołu, ale na yt na pewno znajdziesz ;)

ocenił(a) serial na 8
michal9403

rzeczywiście, dzięki, jak wpisywałam 'you drive me crazy' to tylko britney i shakin stevens wyskakiwali;)

ocenił(a) serial na 9
lola881

http://www.youtube.com/watch?v=bNT-R9IpwiA relacja z planu finalowego odcinka 2 sezonu (bez specjalnych spoilerow). swietny odcinek! ale ze 2-3 byly lepsze w tym sezonie... moj ulubiony serial z obecnie emitowanych