PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=709827}

Jessica Jones

2015 - 2019
7,3 46 tys. ocen
7,3 10 1 46460
6,5 32 krytyków
Jessica Jones
powrót do forum serialu Jessica Jones

Jeżeli by było to możliwe (w końcu od uwolnienia Terrigenu minęło już trochę czasu) ktoś powinien o nich wiedzieć - rząd, Hydra, S.H.I.E.L.D., ATCU... Sami z siebie nie nabyli takich umiejętności (jak Murdoch). Zastanawia mnie ta kwestia od sceny, w której Luke nie dziurawił sobie brzucha piłą. Moim zdaniem daje to jeszcze możliwość zaangażowania ich w przyszłości do Secret Warriors jako część zespołu Daisy :)

ocenił(a) serial na 8
Rincenwind

Nie jest to możliwe i nie trafią do Agentów. Mam taką nadzieję.

ocenił(a) serial na 10
Rincenwind

Z tego co pamiętam to w końcu trafili do avengersów,a potem chyba do dark avengers,ale nie na długo, zobaczymy jak bardzo serial się oprze na komiksach i na której wersji,bo jest kilka.

Rincenwind

No właśnie Jessica Jones zyskała swoje moce prawie dokładnie w ten sam sposób co Daredevil. Została oblana toksycznymi chemikaliami z tą różnicą, że miało to miejsce podczas wypadku samochodowego w którym zginęła cała jej rodzina.

Rincenwind

Co prawda oglądałem po angielsku, ale wydaję mi się, że mówili w początkowych odcinkach, że nabyli te umiejętności w wyniku wypadku (Jessica) i eksperymentu (Luke).

ocenił(a) serial na 7
Rincenwind

Nie. Nie jest to możliwe. Luke zdobył umiejętności dzięki jakiemuś eksperymentowi, natomiast Jessica była leczona przez jakąś dziwną firmę po wypadku w którym zginęła jej rodzina i prawdopodobnie to oni ją ulepszyli.

ocenił(a) serial na 9
trab1

Teraz rozumiem. Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

ocenił(a) serial na 9
Rincenwind

Tak jak pisali wcześniej, Jessica to wypadek, Luke to eksperyment. Rozmawiali o tym w serialu, oglądaj uważniej. W serialu Luke Cage wątek eksperymentów którym poddał się Luke będzie bliżej przedstawiony.