Jeżeli by było to możliwe (w końcu od uwolnienia Terrigenu minęło już trochę czasu) ktoś powinien o nich wiedzieć - rząd, Hydra, S.H.I.E.L.D., ATCU... Sami z siebie nie nabyli takich umiejętności (jak Murdoch). Zastanawia mnie ta kwestia od sceny, w której Luke nie dziurawił sobie brzucha piłą. Moim zdaniem daje to jeszcze możliwość zaangażowania ich w przyszłości do Secret Warriors jako część zespołu Daisy :)
Z tego co pamiętam to w końcu trafili do avengersów,a potem chyba do dark avengers,ale nie na długo, zobaczymy jak bardzo serial się oprze na komiksach i na której wersji,bo jest kilka.
No właśnie Jessica Jones zyskała swoje moce prawie dokładnie w ten sam sposób co Daredevil. Została oblana toksycznymi chemikaliami z tą różnicą, że miało to miejsce podczas wypadku samochodowego w którym zginęła cała jej rodzina.
Co prawda oglądałem po angielsku, ale wydaję mi się, że mówili w początkowych odcinkach, że nabyli te umiejętności w wyniku wypadku (Jessica) i eksperymentu (Luke).
Nie. Nie jest to możliwe. Luke zdobył umiejętności dzięki jakiemuś eksperymentowi, natomiast Jessica była leczona przez jakąś dziwną firmę po wypadku w którym zginęła jej rodzina i prawdopodobnie to oni ją ulepszyli.