Obejrzałam pierwsze 5 minut i obrazu przełączyłam.
1. Fatalny dubbing.
2. Obrzydliwa aktorka!
3. Czy ten scenariusz pisał trzylatek?!
4. Dzieci bez mózgu?
...
Po twojej wypowiedzi wnioskuję niewiele.
1) Dubbing faktycznie nie należy do najlepszych no ale cóż, zawsze można oglądać w wersji oryginalnej - przynajmniej ja mam taką możliwość z VECTRY.
2) Obrzydliwa aktorka - ciekawe jak ty wyglądasz, że krytykujesz innych. Podeślij nam swoje zdjęcie to ocenimy...
3) Scenariusz jest podobny do innych filmów disneya - podaj mi inny serial, który uważasz, że ma lepszy. Jeśli nie uważasz, że jest taki po co w ogóle krytykujesz ?
4) A ty go masz ? Wnioskuję raczej że nie...
Jeśli nie podoba ci się serial, to po co w ogóle go oglądasz co ? Do tego twoja opinia wyrażona jest na poziomie dziecka z przedszkola wybacz nic nie mam więcej do dodania...
Nie mówię przecież, że serial musi się podobać każdemu, ale wypowiedź założyciela tematu jest na poziomie dziecka z przedszkola... Przeczytaj ją jeszcze raz i przemyśl to. Nie ma tam żadnych sensownych argumentów mówiących o tym dlaczego ten serial się nie podoba a są jedynie szczeniackie wyzywki (szczególnie punkt 2/3/4) ? to pisze osoba której serial się nie podoba ?
Ten serial powstał w wytwórni Disneya który nie jest winny polskiemu dubbingowi, więc w ocenę serialu nie można włączać dubbingu. A poza tym dubbing nie jest taki straszny ale zgadzam się z opiniami że głos Jessie jest fatalny
nie tylko dubbing ... to głupi serial po prostu . po pierwsze fatalna mega fatalna gra debby ryan dużo lepiej naturalniej już dzieci wypadają . scenariusz rzeczywiście słaby a najbardziej wkurza mnie to że ten podkładany śmiech jest w momentach zupełnie nieśmiesznych -_- . i mega wielka promocja i ileś tam premier serialu niewypał i tyle . gdyby na miejscu debby ryan byłby ktokolwiek inny serial zupełnie inaczej by się oglądało choćby demi lovato selena gomez brenda song albo ktoś nowy . no i emma czyli peyton list moim zdaniem też fatalna . wiem że to nie ten poziom ale strasznie fajnie byłoby oglądać w roli emmy elle fanning . głównie porażce serialu winna jest obsada i nieśmieszny scenariusz .
A mnie się serial bardzo podoba. Pierwszy odcinek był tylko kiepski ze względu na dubbing i mało żartów, ale drugi i trzeci odcinek były rewelacyjne!!! Błagam was nie oceniajcie tego serialu tylko po obejrzeniu pierwszego odcinka, naprawdę, obejrzyjcie drugi i trzeci, a później dopiero oceniajcie, bo serial naprawdę jest świetny! ;]
nie powiedziałam że widziałam tylko 1 odcinek . widziałam bodajże 4 ale nie do końca.i dobrze że ci się podoba każdy ma inny gust
Trudno oceniać ten serial, jest parę epizodów które są ciekawe jednak część jest straszna i kompletnie bez sensu np. gdy Luke zachowuje się jak pies
Serial jest jednym z lepszych Disneya, ustępuje tylko trochę Suite Life On deck, dubbing jest faktycznie średni, Debby Ryan to ładna kobieta, Ile ty masz lat? 10 czy może 9?
Zgadzam się, że Suite Life jest jednym z tych lepszych seriali z Disney Channel, ale Jessie się do tego nawet nie umywa. Scenariusz jest faktycznie nijaki, mało oryginalny i żeby nie powiedzieć nudny. Naprawdę, nic ciekawego się tam nie dzieje, nie ma się z czego nawet pośmiać. Też myślałam, ze będzie fajny, ale to niestety niewypał... :(
Dla mnie serial to rzeczywiście dno totalne. Odmóżdżający tyle powiem. Opowiada o bandzie bogatych, rozpieszczonych i przepraszam bardzo, ale również głupich dzieciaków.
Teraz mnie proszę hejtować. Pozdrawiam! :)
Nie mogę się nie zgodzić - serial jest nieco odmóżdżający, mimo to polecam młodszej grupie widzów. Humor całkiem przypadł mi do gustu, dodatkowo na + bardzo dobrze zapowiadająca się Skai Jackson.
Poza tym nie wiem jak można krytykować serial za to, że: "Opowiada o bandzie bogatych, rozpieszczonych i przepraszam bardzo, ale również głupich dzieciaków.", mając jednocześnie w ulubionych Gossip Girl.