PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Hejka! Ostatnio zauwazylam ze coraz rzadziej wyrazacie swoje opinie na tym forum. Jakis czas temu bylo po kilka komentarzy dziennie na rozne tematy a teraz jest jeden wpis co pare dni.... Ciekawe co jest przyczyna tego? W sumie watków i osób jest coraz wiecej- Samanta, Barbara, kontuzja Monu, zasadzki na jej zycie... Te tematy sa rzadko poruszane, moze to przez piekna pogode, nikomu sie juz nie chce siedziec przed kompem jak za oknem takie sloneczko :)

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

większość ma teraz matury, egzaminy, testy, zielone szkoły, wyjazdy itp.:) mało czasu na komputer:)

ocenił(a) serial na 10
Agasia_3

sesja niestety:P, zreszta najczesciej kto mial watpilowosc to pytal,a teraz juz wszystko wiadome mniej wiecej;) i nie ma o czym pogadac:P

stokrotka413

No racja, jakby sie tak zastanowic to malo kto juz spedza wolny czas przed kompem, taki gorący okres... i do tego juz prawie kazdy temat z serialu zostal poruszony na forum wiec mzoe to jest powodem tego ze tak malo jest teraz komentarzykow. Ale mam nadzieje ze mimo wielu obowiazkow nadal ogladacie nasz ulubiony serial :) Pozdro dla wszystkich fanow......

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

oczywiscie!:D ja go sobie nagrywam (tak sie uzależniłam:P)